RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 銅鑼灣大帝
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Tamtech Porsche 934 一 分價錢一 分貨

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
真係一 分價錢一 分貨﹐雖然外表一樣吸引﹐但一開盒即時獲利回套
600有找﹐買得過

樓主| 銅鑼灣大帝 發表於 2007-1-4 16:05:56 | 顯示全部樓層
原帖由 MC412 於 2007-1-4 16:02 發表
請問有冇跟Bearing嫁?
thx!

yes, 有ball bearing
 樓主| 銅鑼灣大帝 發表於 2007-1-4 18:19:09 | 顯示全部樓層
原帖由 skywork 於 2007-1-4 16:25 發表
有冇motor跟呀?

有370馬達﹐用細頭
原帖由 MatthewChoi 於 2007-1-4 16:32 發表
use what battery ga?

用7.2V電﹐六粒打橫放
原帖由 aattaa 於 2007-1-4 16:59 發表
o下!!我架無Wow..

下﹖係咪你間鋪頭抽起左呀﹖
ball bearing係跟廠出架
原帖由 茶犬 於 2007-1-4 17:17 發表
喺一開盒空蕩蕩...

直頭亂糟糟

樓主| 銅鑼灣大帝 發表於 2007-1-4 18:47:25 | 顯示全部樓層
原帖由 J 於 2007-1-4 18:34 發表

乜唔係用18仔果d電嗎?

反而想知係咪用普通size servo ok?
thx

thanks J!!
我仲未睇說明書添
係用7.2v, 6粒打橫放
servo要用細size
 樓主| 銅鑼灣大帝 發表於 2007-1-5 02:39:41 | 顯示全部樓層
原帖由 gibson 於 2007-1-4 22:22 發表
Bro CWB, I also want to have your best price, thanks
原帖由 J 於 2007-1-4 19:04 發表
thx la CWB king
pm me ur best price pls.

嘩﹐兩位老細﹐貨源緊逼﹐邊有甘多貨俾你地呀﹖
趁早快D出去買喇﹐600有找﹐無賺多你架喇﹐如果唔買﹐遲D又被D姦商炒上
不過話時話﹐D品質真係好兒嬉﹐個車輪D mesh無開窿﹐遠睇就OK﹐近睇就成架玩具車
 樓主| 銅鑼灣大帝 發表於 2007-1-10 17:34:01 | 顯示全部樓層
原帖由 RCman 於 2007-1-9 00:49 發表

The young guy is you?
rcmart the price is cheaper than KWS, and the hot items/ parts @ KWS always out of stock.

乜你唔 young 咩﹖
話時話﹐rcmart 真係基本上咩 parts 都有貨﹐D接待處姐姐都幾靚添架
 樓主| 銅鑼灣大帝 發表於 2007-1-11 02:34:01 | 顯示全部樓層
原帖由 fyin 於 2007-1-10 17:55 發表

Hi Bro,
請問rcmart 向邊??
Thanks!

間野響觀塘﹐以前就在旺角﹐係一個超大的warehouse﹐你上網落order之後同顧客服務 staff 傾交收﹐有人會準備你個order﹐你上去付港紙
千其唔好白撞諗住上去睇野﹐話說在rctech.net度曾經有個外國遊客上左去諗住參觀﹐但被拒絕...搞到條友好掃慶﹐因為rcmart個網之前係寫到明話遊客來到香港係可以上去隨便參觀﹐但結果上到去就原全兩回事﹐件事發生左之後rcmart就立即更改網頁﹐而家就寫明話要先 make appointment