RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4160|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新舊HOTSHOT連4wd車仔

devilstar 發表於 2007-8-1 11:15:40 | 顯示全部樓層
琴晚我都成功逃避老虎的追捕,半夜將愛驅偷運入境,耐何在佢起身之前,又要將愛驅帶離現場,但在公司望住讀書時期遙不可及的夢想,內心都覺得有無限的喜悅呀
devilstar 發表於 2007-8-1 11:49:55 | 顯示全部樓層
devilstar 發表於 2007-8-1 11:50:34 | 顯示全部樓層
原帖由 anson007 於 2007-8-1 11:39 發表

teacher Ko....
...............so beautiful wo......

咪一齊整番架啦
devilstar 發表於 2007-8-1 11:58:20 | 顯示全部樓層
原帖由 Oakfield 於 2007-8-1 11:54 發表

咪玩啦; 白色巨塔平咩
一齊 hot shot lar

佢成日話冇,但係又不停買好多好多野,最近熱門--->白色巨塔

登錄/註冊後可看大圖
devilstar 發表於 2007-8-1 12:24:22 | 顯示全部樓層
原帖由 anson007 於 2007-8-1 12:02 發表

(hot shot) birth date :1985......i am 0 year old ....
disinterest.....

你理得佢幾時出呀,只要靚,又好玩,咪買law
devilstar 發表於 2007-8-1 17:15:19 | 顯示全部樓層
原帖由 Panda 於 2007-8-1 13:16 發表

尋日去攞車時令我諗起讀中學時每日經過亞皆老街間宏記入面放住嘅 Hot Shot 同門口播放嘅 Video , 早餐唔食 Lunch 又左慳又慳都買唔起 ............... 廿幾年後佢復刻番 , 有經濟能力重唔 ...

完全導出我的經歷同心聲呀
devilstar 發表於 2007-8-1 19:37:04 | 顯示全部樓層

正..正,thx for sharing,有機會希望我地呢班老鬼可以帶埋自已的hotshot一齊聚聚呀