RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4193|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

呢三架電 Buggy... 邊架好?

minimini 發表於 2007-8-19 01:28:22 | 顯示全部樓層
我諗加埋 501X 同埋 Lazer ZX5 落去會好 d 喎........
minimini 發表於 2007-8-19 01:39:39 | 顯示全部樓層
minimini 發表於 2007-8-19 02:14:15 | 顯示全部樓層
原帖由 stig 於 2007-8-19 01:51 發表

咁又係啊......其實我覺得唔會差得好遠, 鍾意邊架咪買邊架

so I bought Lazer ZX5 + KM Kit........
minimini 發表於 2007-8-22 01:24:53 | 顯示全部樓層
原帖由 DriftNoobie 於 2007-8-22 01:21 發表

How much arh?

BJ4 盛惠 $34xx.........
minimini 發表於 2007-8-22 01:32:54 | 顯示全部樓層
原帖由 DriftNoobie 於 2007-8-22 01:27 發表

都平過 Yokomo BX.

咁 D4 同 501 (唔係 Levis, 係星星) 呢?

D4 --> $2980 (不過缺貨).....

501X --> $3088......
minimini 發表於 2007-8-22 01:41:58 | 顯示全部樓層
D4 同埋 501x 似乎都係要改餐死.......

BX & BJ4 原裝車已經 ok.....
minimini 發表於 2007-8-22 01:54:22 | 顯示全部樓層
原帖由 師傅東 於 2007-8-22 01:45 發表

玩落睇吓有乜嘢係必要先改啦!
BX同BJ4係最貴嘅!梗OK啦!
Minimini兄,你套KM kit傍晚到咗嘞!

hpi 同埋双星......full-option 我諗至少 4k .......

Thx !!.....套 kit 應該聽日會去攞.....
minimini 發表於 2007-8-22 02:04:00 | 顯示全部樓層
原帖由 師傅東 於 2007-8-22 02:00 發表

D4同501x兩部都要option單向啫! 其他冇乜必要可以唔使喎!
我部ZX-5都係option咗啲強化零件啫!三幾佰搞掂!都幾好跑吖!哈!!
每部車都要full option先落得地就嚇 ...

ZX5 個 option 金屬油壓碼 (Shooters 出品) 又缺貨 lu.....
minimini 發表於 2007-8-22 02:14:50 | 顯示全部樓層
原帖由 師傅東 於 2007-8-22 02:11 發表

唔使急!主理人返咗嚟嘞!睇怕都就嚟有貨啦!
Minimini兄,京商有份波箱連油壓碼座零件(graphite composite)嘅返咗喎!諗下佢囉!!

我買咗尾 graphite 波箱......等緊頭嗰 set.......
minimini 發表於 2007-8-22 02:33:10 | 顯示全部樓層
原帖由 DriftNoobie 於 2007-8-22 02:23 發表
BJ4 係頭單定差速?

BJ4 係咪無咩 hop-up 零件?

BJ4 WE 版原裝係頭尾珠差......可以改 NTC3 份頭單........

原裝車已經好有戰鬥力......都唔駛點改喎......