RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5983|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日買咗部DF-03

minimini 發表於 2006-9-5 00:43:02 | 顯示全部樓層
我買咗 DF03 嗰 set option 油壓..........可能我砌得差啦........兩支後油壓都有少少漏 (係頂
蓋條邊嗰處 ).......
minimini 發表於 2006-9-6 00:23:32 | 顯示全部樓層
原廠 DF03 中單 KWS 已有售 ............. $66 in RC Modxl ........
minimini 發表於 2006-9-6 22:29:52 | 顯示全部樓層
my "DF03 mini version"........努力中........
minimini 發表於 2006-9-8 00:00:57 | 顯示全部樓層
原帖由 RCman 於 2006-9-7 09:37 發表

MINI 兄你部DF03都好豪裝下bor

期待中的 performance.......
minimini 發表於 2006-9-8 00:03:16 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2006-9-8 00:01 發表

我遲下都要整部勁改作戰版O既DF03玩下先~!嘿!

"AMAT version" ??...........
minimini 發表於 2006-9-8 00:14:31 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2006-9-8 00:04 發表

A乜 VERSION啦.....買咗先講!

都好吖.......起碼有諗住買嘛.........
minimini 發表於 2006-9-8 00:19:39 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2006-9-8 00:15 發表

有諗住買....但覺得佢O的OPTION未夠多....所以唔買住.....

等佢出齊O的先啦.....哈!

以星星嘅慣例.......option parts 係遲早嘅問題.......話唔定遲 d 散執仲化算......又唔會剩番哂 d 原裝件........
minimini 發表於 2006-9-8 00:29:35 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2006-9-8 00:25 發表

講真....我唔鍾意佢宜家個兜.....
我唔鍾意佢冇萬向節.....
唔鍾意佢果支中軸仲係用膠杯......
唔鍾意佢唔係用炭纖臂......

出晒呢O的OPTION先講啦.....哈!

萬向我換咗 DF02 嗰 set.........good fit.......
部車未行都已經好順........如果 run-in 咗我諗都拍得住 Pro 4 嘅暢順程度......
minimini 發表於 2006-9-8 00:31:35 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2006-9-8 00:30 發表

LET SEE啦~!如果出咗TRF515可能又唔買DF03啦~!哈哈!

me too......TRF 515 must buy la ..........
minimini 發表於 2006-9-8 00:34:31 | 顯示全部樓層
BX out of stock now.......
spare parts 又短缺.........

& TRF 515 肯定貴過 BX.......
minimini 發表於 2006-9-8 00:37:51 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2006-9-8 00:35 發表

咁講真.....買BX同515我就要嚟儲,唔玩O架喇.
買DF03改下佢我就會用佢嚟玩O既~

DF03 要嚟粗玩.......... 飛 jump 撻生魚側手番都冇咁肉赤嘛...........