RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: JKC710
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日出去KWS走一轉, 發覺................

事但 發表於 2010-8-16 23:58:43 | 顯示全部樓層
我都覺玩mini-z貴,再諗多諗,玩咁細架又咁貴,玩咁大架又咁貴,點解唔玩大架D?所以而家放棄mini-z玩1/10 lu~
事但 發表於 2010-8-17 00:03:58 | 顯示全部樓層

但買1/10既呔就唔同咁講法........只不過1/10係球場玩有速度感過mini-z,mini-z係要黎練手指既零敏度
事但 發表於 2010-8-18 06:39:27 | 顯示全部樓層
個人意思,mini-z我有玩過,1/10係球場玩都可以好pro,擺晒碟,十幾架一齊起步,好處係個場唔咬,呔無入場咁傷,mini-zD彈弓玩幾玩就話林左要買新,一陣又話要cut彈弓要買兩三套黎cut,mini-z方便到暈,各有各好處,總之大家玩得開心就得,係時候要返正題,講返mini-z D殼貴晒
事但 發表於 2010-8-19 02:57:16 | 顯示全部樓層
大車飄移幾時都好過MINI仔飄移啦,又像真又多野SET,不過相比起MINI仔黎講太易玩啦(個案意見)
checkie 發表於 2010-8-19 02:34

玩開mini-z既人就覺得1/10好易玩,我玩1/10>mini-z>1/10,發覺玩過mini-z之後,D 1/10反應好慢,條路又闊、可以做好多動作