RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: daimashing
打印 上一主題 下一主題
收起左側

葵盛圍扣車中心收反嚟的SCANIA! !

daimashing 發表於 2009-2-19 20:10:27 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
[localimg=800,600]9[/localimg][localimg=800,600]11[/localimg][localimg=800,600]12[/localimg][localimg=800,600]13[/localimg]其實系自己咖!浩大反新工程!唔好唔!!這不是新屋仔!頭包圍己斷成三斬.重新接合!先嚟反新前
 樓主| daimashing 發表於 2009-2-19 20:14:18 | 顯示全部樓層
 樓主| daimashing 發表於 2009-2-19 20:57:00 | 顯示全部樓層

回復 3# 的帖子

係呀!過而家唔同哂啦.........
 樓主| daimashing 發表於 2009-2-20 00:52:27 | 顯示全部樓層
撞完再保!保完再撞!汽車加強撞力計劃起動!
 樓主| daimashing 發表於 2009-2-20 01:56:16 | 顯示全部樓層
冇呀.....止要撞爆就得嫁啦!等我知邊到要保強,咁下次有新野咪可以重點保強啦!!仲有斷得多,爆得多.要是做得多就算斷咗都要整到新嫁一樣做目標!!不過我唔會撞人哋啲車!我止不過跟箸佢尾,練手車同反應之嘛!有c兄係我前面踩油門我跟尾咖好自然都踩油門啦! !事同我講撞反佢咖車點算??我O咗咀,咁又要玩!又唔比跟佢玩! 青衣嗰晚分開幾隊唻行!等如行年宵花市走失咗,行完先集合啦咁!唔系有隊友嫁車有事,先有幾會同各車手交流下咋 !!文兄講得冇錯,一定要出唻見識下各車手嫁玩法!多多學習! 多學習!
 樓主| daimashing 發表於 2009-2-20 15:56:42 | 顯示全部樓層

回復 18&19# 的帖子

咁ヌ係!!
 樓主| daimashing 發表於 2009-2-20 16:06:06 | 顯示全部樓層

回復 20# 的帖子

多謝!所以正如我所講做多啲就得嫁啦!不過而家係第一次!所以都唔係太好 .......
 樓主| daimashing 發表於 2009-2-21 02:05:44 | 顯示全部樓層

回復 23&24# 的帖子

你地真唔明! 我都講唔會撞人啲車呀.....所講嫁反應係人地停車我要停啫! 1/10唔係一定練到反應!就算人地有反應你冇都一樣冇用!避子彈,c兄我冇錢去拍21世紀殺人網絡3呀
 樓主| daimashing 發表於 2009-2-22 14:37:01 | 顯示全部樓層
我自己撞又關人地咩事呀!你地一個二個講到我好似有心撞到架車咁咁 個晚我要追反主車羣睇唔到個保安亭開咗門先咁啫 .....我系人地啲車側邊最多都系hi一hi咋!佢地系話我sorry都冇聲啫....這是我嫁問題!! 旦哥我系咪咀過你嫁車呀 一話雙星你有股份!你大刀大刀插落嚟,如果系我系到嚴重同你講sorry!/size]不過你系貨車界老手!咁就煩請睇諒我ree啲街飛玩開街頭賽車咖轉去貨車界咖超新手! 唔應該好似一人旅c兄咁話睇咗我上咗嗰啲相就話唔歡迎,因為我0岩0岩睇左http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... &extra=page%3D1

我地玩慢步唔0岩你口味唔該晒
我上咁內工房睇得最多歡迎新手四個大字!:@ 放完車就系咁插! 正如身邊咖女人有就覺得佢又樣衰又長氣,冇先嚟愛不釋手一樣道理!有邊個新手冇撞過咖!應該對新手多加指道!一次唔聽咪!第二囉... 在此多謝馬輝兄同我講好說話&文兄仲有屯門一眾高手 !!

樓主| daimashing 發表於 2009-2-23 00:27:55 | 顯示全部樓層

sorry

我明白啦 多謝意見
 樓主| daimashing 發表於 2009-2-23 01:04:54 | 顯示全部樓層

我下次就唔用殼! 用屋仔 !! 多謝
 樓主| daimashing 發表於 2009-2-23 01:51:39 | 顯示全部樓層

文兄

這昰我嫁問題 都唔係你錯,係我錯... 最多我唔去囉
 樓主| daimashing 發表於 2009-2-23 23:06:59 | 顯示全部樓層

我機時有整返佢人哋部車呀!

我系有唔小心踢林人哋支控但我以立刻講sorry啦!