RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: ericsky
打印 上一主題 下一主題
收起左側

招請司機及跟車 ( 開工啦 )

charleslai0602 發表於 2009-2-25 19:09:41 | 顯示全部樓層

回復 128# 的帖子

師兄, 你部30噸手工好靚好靚..... 最鍾意整個車斗連廣告....
少少個人意見....ISUZU的30噸4軸車頭, 車門下面位置係同24噸有少許分別..... 多左個腳踏位.... 唔知師兄有無留意到.... 小弟見師兄整呢部車每一個細節都咁用心機... 盡善盡美, 多口提點一下, 唔好介意.

期待師兄下一件作品.

charleslai0602 發表於 2009-2-26 00:33:26 | 顯示全部樓層

回復 142# 的帖子

Hi ericsky兄,

推介你去睇呢個網址.....好商用車既相睇...
http://www.hk-trucks.net

我響呢個網搵到好多舊款HINO的相啊...  我將其中一D放左去YOU SEND IT... 你不妨下載唻參考下....
http://www.yousendit.com/download/U0d5cmxaMGtubHlGa1E9PQ
charleslai0602 發表於 2009-2-26 10:25:44 | 顯示全部樓層

回復 144# 的帖子

另一個 www.yousendit.... 果條LINK, 只係我響果個商用車網DOWNLOAD左部份舊HINO的相....響呢度POST出唻好似唔係咁好, 咪擺左去果度, 有個"DOWNLOAD"掣你CLICK佢就自動下載...

不過既然你都有睇開呢個網站, 所以你都應該睇過我搵既果D相啦....