RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: MatthewChoi
打印 上一主題 下一主題
收起左側

選車,比D意見呀....

MatthewChoi 發表於 2006-4-23 16:52:39 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
比D意見呀,想買呢兩部其中一部呀..
比D意見呀Please.....
邊部好爬D,快D,好力D,......比D意見呀,投下票啦...
投下票啦....有冇D人買左架?比下D個人意見呀,有咩正,有咩唔正...講下啦
單選投票, 共有 1 人參與投票
22.73% (5)
77.27% (17)
您所在的用戶組沒有投票權限
 樓主| MatthewChoi 發表於 2006-4-23 17:40:53 | 顯示全部樓層
原帖由 iCoke 於 2006-4-23 05:29 PM 發表
st~~~~~~~因為我玩緊
同埋 你所講既呢2部車 1部 1:10 1部1:8  一部18級一部28級  好難比較嫁啵

買佢反泥,要買D咩先玩得架
仲有,28級係唔係好勁架,好力果18級?會唔會好食油?
 樓主| MatthewChoi 發表於 2006-4-23 18:02:16 | 顯示全部樓層
原帖由 iCoke 於 2006-4-23 05:49 PM 發表
如買st 記得一定要 +硬反牙拉桿 如果$唔多可買左頭先 頭比較易灣 奸商出品 70$一對金色的 買油同火咀電就玩得 跟車 有火咀電的 不過要自己買不心電 大電2粒 買控電同接收電 都係用不心電  佢新偈都幾實 run in 5剛 ...

半雞 and full雞 係咩來架?唔好意思,問題多多
 樓主| MatthewChoi 發表於 2006-4-23 22:08:49 | 顯示全部樓層
自從睇完你地D video 後,對truggy好感興趣,尤其是速度同外形(中左毒)......唔想玩大腳.......哈哈!

仲有,其實有冇D 3000元 上下的truggy介紹下.,,最好RTR,kit都得,但係加埋電子野三千左右就得,,,,Thx
 樓主| MatthewChoi 發表於 2006-4-23 22:31:28 | 顯示全部樓層
原帖由 WTO 於 2006-4-23 10:10 PM 發表

Inferno ST RTR $2500左右
XICRT RTR $3700左右

no more ?
XICRT RTR 有冇網睇下,係咪買電即玩,,,,Thx
 樓主| MatthewChoi 發表於 2006-4-24 07:08:27 | 顯示全部樓層
原帖由 iCoke 於 2006-4-23 11:16 PM 發表
呢部都唔錯嫁啵 不過台灣車黎 我都有d心郁 過2日出去kws 睇下有冇得賣先
http://www.tiger.com.tw/products_car.php?id=103

http://www.rcuniverse.com/forum/m_4185501/tm.htm
patr ...

http://www.rcuniverse.com/forum/m_4185501/tm.htm
Is sooo nice...how much ar....
 樓主| MatthewChoi 發表於 2006-4-26 22:18:12 | 顯示全部樓層
呢部好似唔錯......有咩意見? and how much
http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=43508
 樓主| MatthewChoi 發表於 2006-4-28 17:17:00 | 顯示全部樓層
原帖由 mikewu 於 2006-4-27 09:33 AM 發表

Ar Mr. Choi,

We have been talking and talking and talking and talking.... about this "Inferno ST" already.... Can't you just read the old post for prices and spec?  EVERYONE IS TAL ...

Sorry