RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3422|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新作完成3-cosworth 3兄弟

marxkeung 發表於 2007-12-24 00:39:10 | 顯示全部樓層
Merry X'mas  恭喜晒!!!

當年我都考鐘意呢架車o架!!!
呢幾個都有成十年歷史喎,嗰時星星都算係造得幾Detail,可惜冇出早期方燈款啦!!!!
有D後悔以前冇買呢幾個殼,尤其係廠花同米芝蓮!!!!

······仲有···································

又比你毒死啦!!!!!!!!!!!!! ······································又係你呀!!!!!!!!!!!
marxkeung 發表於 2007-12-24 17:10:27 | 顯示全部樓層
原帖由 curien 於 2007-12-24 00:54 發表

方燈款?係咪即係sierra 啊?如果出埋一定超正, 因為早期星星d 殼質素真係好高, d detail 位做得好正, 呢款cosworth 就係其中一個例子

你都快d 買個黎整啦~~~~~  又毒0下你先

當然唔係SIERRA啦!!最早期時廠隊有用原裝街車頭燈款落場一段好短時間,最正就係嗰時隻花!!!不過我搵唔番D相,嗰隻花嘅四眼仔款星星有出1:24模型但冇出1:10!!!!!!唔知典解???
如果唔係···································!!!!!
marxkeung 發表於 2007-12-24 17:16:00 | 顯示全部樓層
啱啱發現你好似仲差呢個喎1!!!!!!

http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=58335

比多幅相你!!!!!