RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: issacsc
打印 上一主題 下一主題
收起左側

mt2 18ss or mt2 RTR?

Patrick6 發表於 2006-4-23 20:39:23 | 顯示全部樓層
原帖由 WTO 於 2006-4-23 19:54 發表

唔好客氣.

唔洗客氣架, WTO兄放毒比我地呢D新人, 佢好樂意架(講下笑, 唔好嬲)
Patrick6 發表於 2006-4-23 21:01:00 | 顯示全部樓層
有位叫popowong 的師兄玩Savage X的, 佢都係住馬安山的, 昨日先同佢放完車, 好開心
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=8453&extra=page%3D1

WTO兄, 話時話呢, 我自從昨日玩完之後真係有少少中毒想買翻架truggy 玩
Patrick6 發表於 2006-4-23 22:07:51 | 顯示全部樓層
昨日都同兩個年青人一齊玩, 我呢個老餅都玩得好開心 WTO兄你都係.........
Patrick6 發表於 2006-4-23 22:31:24 | 顯示全部樓層
ST 好呀, 1:8 可以同我地一齊開開心心玩下又得, 去天水圍落賽道跑下跳下又得, 得左!
Patrick6 發表於 2006-4-24 14:46:18 | 顯示全部樓層
原帖由 mark999hk 於 2006-4-24 14:28 發表

依部 HN(kit Ver.) 同埋部 Hellfire,攪到我 15/16,部吾知開是邊部好。個價錢又差吾多(HN 安埋部機、電子野同 Servo)、個樣又差吾多!!真係好鬼難選擇。。。。。。。。
咁各大佬們對依兩部嘢有咩見解 ...

Me too, I want to buy either one of these two, HN is made at Tai Wan and kit ver. 安埋部機、電子野同 Servo = over $6000, seems too expensive but it is champion of the truggy race. Hellfile $4,600 including all things, don't know buy which one 好?
Patrick6 發表於 2006-4-24 15:59:35 | 顯示全部樓層
原帖由 mark999hk 於 2006-4-24 15:47 發表

$3400 + Engine(STS) + 2 x Servo + PCM Receiver) +Pipe............wa?!??!?, so expensive
咁計落 Hellfire 好似抵玩啲喎

Mark 哥, 咁不如一齊出Hellfire啦!