RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4104|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買左部老番MINI-Z 02問題

itfung 發表於 2006-3-14 00:52:36 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我係新手!!請各位多多指教!!!
早幾日我買左呢部MINI-Z.
但係我又想改下D零件(摩打架.拎,前後避震...........)
但係我又唔知點同D SALES 講要D咩....我部車咩型號.......
有冇人可以幫下我呀 ????
仲有就係一部MINI-Z最少要改D咩呀 ?
 樓主| itfung 發表於 2006-3-14 01:58:36 | 顯示全部樓層
要呀~所有野打埋要$350 呀~
 樓主| itfung 發表於 2006-3-14 10:57:31 | 顯示全部樓層
咁即係可唔可以去改d零件呀 ???
咁部車係唔係mini z 02 rm 呀 ????????
 樓主| itfung 發表於 2006-3-15 00:49:14 | 顯示全部樓層
MM 即係咩意思呀 ???咁多位大佬 !
係唔係我同個sales 講我想要mini-z mm 既零件就ok 呀 ????
咁我仲想問下可唔可以玩到飄移呀 ?????
同埋呢我部車轉左同轉右有好大分別呀(轉彎既幅度)係唔係正常呀 ?????
同埋大家買左部車之後有咩零件一件要改ga???
 樓主| itfung 發表於 2006-3-16 01:14:37 | 顯示全部樓層
唔該哂呀~