RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 0oJACKo0
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ALTEZZA VS CF4 SIR T

beebone 發表於 2011-3-11 17:31:21 | 顯示全部樓層
beebone 發表於 2011-3-11 23:05:01 | 顯示全部樓層
請問你知唔知CF4二手賣幾錢呢?請問你知唔知呔腦幾錢呢?請問你知唔知呔腦裝係邊呢?請問你知唔知尾期呔腦係 ...
達人 發表於 2011-3-11 18:22

請問你知唔知CF4二手賣幾錢呢? $30k-40k
請問你知唔知呔腦幾錢呢? O個個係電servo.
請問你知唔知呔腦裝係邊呢?  O係brake master cyclinder側邊, 有一個淺啡色既盒仔.
請問你知唔知尾期呔腦係冇事呢? 唔理頭定尾期, 電O太一定有勞損. 呢架外, NSX電O太整得仲金.
請問你知唔知前期CF4要壞既都已經壞左,要換既都已經換左呢? 換完唔會再壞既?!?!?!?
你唔好好似Axxx咁聲大大先得嫁...... AXXX即係咩?

我全部都知, 仲知你害緊人...............
beebone 發表於 2011-3-11 23:33:56 | 顯示全部樓層
灣中轉波?????
chowhungjai 發表於 2011-3-11 23:11

我諗係講緊GT5...............
灣中轉波, 唔知人可以死幾多次.............
beebone 發表於 2011-3-11 23:50:07 | 顯示全部樓層
.嘩...你都回得ok 喎~哈
[肥佬] 發表於 2011-3-11 23:38

梗ok啦. "咁"字都唔識................
beebone 發表於 2011-3-12 23:33:00 | 顯示全部樓層
請問你知唔知CF4二手賣幾錢呢? $30k-40k...咁平.出面叫價都60-70k..師兄你個價係邊處睇呢
如果3 ...
georgej 發表於 2011-3-12 10:47

自己睇啦, http://car8.com/2cardetails.php?id=155302. 仲有平D, 你估好值錢咩
beebone 發表於 2011-3-13 07:13:22 | 顯示全部樓層
灣唔可以轉波?唔得?
係灣中果時用3波灣出扭力欠缺時拖到介乎2波出灣,收正出灣速度,
我亦可以講我玩車 ...
stjoint 發表於 2011-3-13 06:00

唔係唔得, 係無人咁O者.
3波灣你覺得唔夠力咪即係你入灣前速道唔夠, keep唔倒 torque.
你搵Youtube搵F1 on car camera, 聽下人地有無灣中轉波, 全部係灣中和油keep轉數, 過apex出灣先大油.
你咁講我覺得你真唔識囉...........
beebone 發表於 2011-3-13 07:17:27 | 顯示全部樓層
回復  georgej

Ching .....cf4真係值30-40K左右架咋....28CAR好多
vitasoy 發表於 2011-3-13 04:13

3,4皮O野一架車, 有咩事電O太要整都1/4車價, 都仲未計Vtec accuator淄油要整, 頭擔雞肶又要整.................自己計下
beebone 發表於 2011-3-13 19:01:10 | 顯示全部樓層
唔知係詞彙上問題,我錯我會再學,youtube咁多片,人人可以睇,你估我無睇過
睇完落大山試下都有,以家我假 ...
stjoint 發表於 2011-3-13 16:26

我信我信,男人一講車就Schumacuer上身。你即係講緊灣中拖波停車會靈活d.
,開車請注意安全!