RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3548|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

D90+F350=F90??

gegegum 發表於 2008-2-4 01:02:52 | 顯示全部樓層
個人認為cc-01, 係最簡單又不失真o既改法, 而最像真就應該好似日本仔咁用沙豬架, 加tlt擔最像真!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

而f-350改, 就最唔得.................
gegegum 發表於 2008-2-4 12:33:11 | 顯示全部樓層
原帖由 littlekid626 於 2008-2-4 11:38 AM 發表
[quote]原帖由 gegegum 於 2008-2-4 01:02 發表 [
個人認為cc-01, 係最簡單又不失真o既改法, 而最像真就應該好似日本仔咁用沙豬架, 加tlt擔最像真!

看來是大工程來的~ 果然用F350是最不值的......
不過還是謝 ...

大家研究o下o者!
gegegum 發表於 2008-2-4 20:19:48 | 顯示全部樓層
原帖由 藍毛毛 於 2008-2-4 07:03 PM 發表
如果TLT改出來用D90就工程浩大,又要由冇到有。

有時間我都想諗諗佢!
gegegum 發表於 2008-2-5 03:20:01 | 顯示全部樓層
原帖由 carmanae86 於 2008-2-5 12:12 AM 發表
請問有無師兄知都邊到有沙豬架,同tlt擔, 買或諚做 呢?
如有得賣, 會賣幾錢倒呢..?  謝謝..!

唔駛啦, 等買呢架啦!
http://bbs.rc-evo.com/redirect.p ... o=lastpost#lastpost
gegegum 發表於 2008-2-6 02:32:08 | 顯示全部樓層
原帖由 藍毛毛 於 2008-2-6 01:52 AM 發表
要到復活節至止到咳,現在還咳點算吖C兄你。

好似我咁, 攪住個殼先!