RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 十月一日坦克檢閱 [打印本頁]

作者: 周百通    時間: 2008-10-1 18:35
標題: 十月一日坦克檢閱
地點:京士柏山。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: ShipKing    時間: 2008-10-1 19:03
爹哩媽哩,今日國慶真係玩到興呀!
原本大陣像, 點知有d友息場,
好在,我地五位軍長努力完成任務.
真係精神可加呀!
作者: 周百通    時間: 2008-10-1 19:33
可惜麒司令北上,佢應該好中意京士柏山。
作者: TM麒    時間: 2008-10-1 20:34
原帖由 ShipKing 於 2008-10-1 19:03 發表
真係精神可加呀!

仲乜玩到興呀!
作者: zexel33    時間: 2008-10-1 23:43
你地玩通常帶幾多排電呀???z
作者: MRX-2    時間: 2008-10-2 00:16
原帖由 ShipKing 於 2008-10-1 19:03 發表
真係精神可加呀!

哇!今日又上大斜又熱,我上到半路都想放庇,點知"阿叔"渣住M26係咁推埋黎,人地成7張野都咁壯健,怪委我呢d打壞後生....

終於我死都頂埋上去,好彩上面有個細外桃園,5部坦克係咁快馳,值回票價!

回程上酒樓黎個興功寵宴,埋單先知自已無帶銀包,好彩各司令好人請我食呢餐,小弟先唔洗碗過國慶炸!多謝各位司令!
作者: ShipKing    時間: 2008-10-2 02:25
拿~ 唔係講笑, 一排 4600 行架 L2A6
足足行左2個鐘都冇走雞.
作者: MRX-2    時間: 2008-10-2 07:01
原帖由 ShipKing 於 2008-10-2 02:25 發表
拿~ 唔係講笑, 一排 4600 行架 L2A6
足足行左2個鐘都冇走雞.

玩到手都軟埋啦咁....
作者: MRX-2    時間: 2008-10-2 16:03

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

更多相片: http://www.rc-daily.com/forum/viewthread.php?tid=3503&extra=page%3D1
作者: zexel33    時間: 2008-10-2 18:27
下次係幾時
作者: 周百通    時間: 2008-10-2 18:54
原帖由 MRX-2 於 2008-10-2 00:16 發表

哇!今日又上大斜又熱,我上到半路都想放庇,點知"阿叔"渣住M26係咁推埋黎,人地成7張野都咁壯健,怪委我呢d打壞後生....

終於我死都頂埋上去,好彩上面有個細外桃園,5部坦克係咁快馳,值回票價!  ...
辛苦你了,都唔知點多謝你先好!
作者: 周百通    時間: 2008-10-2 23:20
原帖由 zexel33 於 2008-10-2 18:27 發表
下次係幾時

希望下個月尾。
作者: MRX-2    時間: 2008-10-2 23:29
原帖由 周百通 於 2008-10-2 18:54 發表
辛苦你了,都唔知點多謝你先好!

無以為報.....不會以身相許呀?
作者: 周百通    時間: 2008-10-2 23:36
原帖由 MRX-2 於 2008-10-2 23:29 發表

無以為報.....不會以身相許呀?
哈~咪講笑

作者: ShipKing    時間: 2008-10-5 15:59
陸軍部通告, 各位新進司令注意,
由星星軍工廠, 現有全架現成 1/16 TIGER, L2A6 及各兵種坦克供應.
L2A6 $-9900  TIGER $-9200 , 各司令如沒有受金融風暴影響,
都可以諗下佢.
作者: zexel33    時間: 2008-10-5 16:42
最中意砌o既過程

作者: Barry28    時間: 2008-10-5 17:25
原帖由 ShipKing 於 2008-10-5 15:59 發表
陸軍部通告, 各位新進司令注意,
由星星軍工廠, 現有全架現成 1/16 TIGER, L2A6 及各兵種坦克供應.
L2A6 $-9900  TIGER $-9200 , 各司令如沒有受金融風暴影響,
都可以諗下佢.

仲咩要賣佢地啊??   
話哂佢地係戰場上都幫你出生入死,攞過唔少偉績!!

作者: zexel33    時間: 2008-10-5 17:51
原帖由 Barry28 於 2008-10-5 17:25 發表

仲咩要賣佢地啊??   

誤會左 唔係星星官方咩:'(
作者: 周百通    時間: 2008-10-5 18:33
原帖由 Barry28 於 2008-10-5 17:25 發表

仲咩要賣佢地啊??   
好似係講緊孖星有成品賣。
作者: Barry28    時間: 2008-10-5 21:20
原帖由 周百通 於 2008-10-5 18:33 發表
好似係講緊孖星有成品賣。

除咗星星有成品賣外,
我地祖國出產啲坦克亦有多款選擇,
平有平玩,貴有貴玩!!

作者: MRX-2    時間: 2008-10-5 21:40
原帖由 Barry28 於 2008-10-5 21:20 發表

除咗星星有成品賣外,
我地祖國出產啲坦克亦有多款選擇,
平有平玩,貴有貴玩!!

仲有無錢為有唔玩
作者: 周百通    時間: 2008-10-6 00:02
都好深奧
作者: MRX-2    時間: 2008-10-19 00:50
國慶坦克檢閱短片發布

http://www.rc-daily.com/forum/viewthread.php?tid=3503&page=1&fromuid=47#pid33670

由於比短選用背景音樂音效強勁,建議各位讀者使用線上看或下載後才觀看。

如果怕麻煩可以睇youtube底質版連結

http://tw.youtube.com/watch?v=av6dcWuykkU

作者: KENT115W    時間: 2008-10-19 11:07
幾有心思喎,好野...
作者: MTAM    時間: 2008-10-20 22:39
標題: 回復 23# 的帖子
Very Good movie.

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2