RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手一問~日本火石軚 [打印本頁]

作者: 高橋涼介    時間: 2008-8-20 23:31
標題: 新手一問~日本火石軚
岩岩學玩..買左架tt-01 d...架車仲係原裝..
唔知係咪條軚太咬地.好推頭..
睇topic好多人用日本火石軚..所以我都想買套試下..
想問下大家有無相俾我睇下係邊隻包裝..
我驚買錯..唔該師兄!!
作者: Marco明    時間: 2008-8-20 23:44
個包裝紙有寫明係active火石.......去舖頭話要active火石呔就得
作者: 高橋涼介    時間: 2008-8-20 23:54
想多口問下..用左係咪會好好橫架?
作者: Marco明    時間: 2008-8-21 00:09
原帖由 高橋涼介 於 2008-8-20 23:54 發表
想多口問下..用左係咪會好好橫架?

唔係好明你個問題...........
作者: LeoChan    時間: 2008-8-21 00:17
原帖由 高橋涼介 於 2008-8-20 23:31 發表
岩岩學玩..買左架tt-01 d...架車仲係原裝..
唔知係咪條軚太咬地.好推頭..
睇topic好多人用日本火石軚..所以我都想買套試下..
想問下大家有無相俾我睇下係邊隻包裝..
我驚買錯..唔該師兄!!

TQ Racing or hobby hobby onsale !

作者: 高橋涼介    時間: 2008-8-21 00:44
原帖由 Marco明 於 2008-8-21 00:09 發表

唔係好明你個問題...........

姐係換左唔用雙星原裝飄移軚..轉用日本火石軚會唔會好甩好甩..
問得衰..唔好意思..
作者: 高橋涼介    時間: 2008-8-21 00:46
原帖由 LeoChan 於 2008-8-21 00:17 發表

TQ Racing or hobby hobby onsale !

原來呢個就係日本火石軚..唔該師兄..
作者: wen_jc    時間: 2008-8-21 11:57
我试过tt01d原装车都好易起飘喔 不过都系睇系咩地道飘啦    想起飘及时  一系换更大马力  一系换更无磨嚓力个肽  都一样呢
作者: 高橋涼介    時間: 2008-8-21 18:06
原帖由 wen_jc 於 2008-8-21 11:57 發表
我试过tt01d原装车都好易起飘喔 不过都系睇系咩地道飘啦    想起飘及时  一系换更大马力  一系换更无磨嚓力个肽  都一 ...

係球場飄同街道飄都差唔多..球場就好少少..
但係都好難做到大灣長時間橫滑..成日都好易掉頭..
細油又推頭..大油就掉頭..

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2