RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 叉電... [打印本頁]

作者: hatakashi    時間: 2008-7-22 14:36
標題: 叉電...
兩舊12V電...宜家叉親都成12個鐘一舊...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: AMAT    時間: 2008-7-22 14:51
幾大容量?

換鋰電啦~哈!
作者: Barry28    時間: 2008-7-22 14:52
[quote]原帖由 hatakashi 於 2008-7-22 14:36 發表

登錄/註冊後可看大圖

兩舊12V電...宜家叉親都成12個鐘一舊...

登錄/註冊後可看大圖

有咩所謂,大把地方及時間!!
作者: hatakashi    時間: 2008-7-22 14:56
但咁樣唔可以日日玩嘛...玩一次叉兩日...
作者: hatakashi    時間: 2008-7-22 14:57
原帖由 AMAT 於 22/7/2008 06:51 AM 發表
幾大容量?

換鋰電啦~哈!

每舊12V汽車電 48mh ...
作者: Barry28    時間: 2008-7-22 15:04
原帖由 hatakashi 於 2008-7-22 14:56 發表
但咁樣唔可以日日玩嘛...玩一次叉兩日...

How long does it last for ?
作者: hatakashi    時間: 2008-7-22 15:14
最多兩個半鐘, 不過我唔敢去到咁盡...佢跪低左我推唔到返屋企
作者: 周百通    時間: 2008-7-22 18:42
要盡慶,叉電機錢唔慳得。
我叉機有四部一次叉四排車仔電................
作者: hatakashi    時間: 2008-7-22 19:21
咁多部叉機? 我今日先再買多部...兩舊12V一齊叉!
作者: 周百通    時間: 2008-7-22 19:26
帶埋後備電去玩,唔怕半路跪低添
作者: hatakashi    時間: 2008-7-22 19:27
後備電我就無可能帶定了.....

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2