RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 7月5日比賽 蘋果日報段新聞(轉自suki影迷官方forum) [打印本頁]

作者: derekscn    時間: 2008-7-11 15:03
標題: 7月5日比賽 蘋果日報段新聞(轉自suki影迷官方forum)
[2008.07.05]徐淑敏玩模型車 車迷大叫(蘋果動新聞)
徐 淑 敏 今 日 以 一 身 夏 裝 到 九 龍 灣 出 席 模 型 車 比 賽 頒 獎 禮 , 並 客 串 任 司 儀 。 當 車 手 於 徐 淑 敏 腳 邊 示 範 模 型 車 時 , 卻 有 車 迷 大 叫 ﹕ 「 架 車 有 冇 裝 web cam o架 ! 」 事 後 徐 淑 敏 說 : 「 平 時 返 到 屋 企 樓 下 , 都 有 啲 男 仔 叫 我 。 而 且 我 泊 車 後 要 行 一 段 路 先 返 到 屋 企 , 所 以 都 小 心 啲 。 」

登錄/註冊後可看大圖

徐 淑 敏 穿 夏 裝 玩 模 型 車 , 引 來 車 迷 大 叫 。

登錄/註冊後可看大圖

HotCha 與 Suki 玩 過 的 模 型 車 支 離 破 碎

睇黎我地嚇親suki
作者: com1010hk    時間: 2008-7-11 15:35
可能有web cam
作者: chacha    時間: 2008-7-11 16:14
0個位師兄如果真係有好野,拎出0黎分享下好喎
作者: 玩中古車的新手    時間: 2008-7-11 16:16
有web cam都冇用 佢著褲的
作者: 衫魚仔    時間: 2008-7-11 19:27
我隔離果個人話可能大會已經裝左
作者: 玩中古車的新手    時間: 2008-7-11 19:39
原來大會先係主腦
作者: derekscn    時間: 2008-7-11 20:27
原帖由 玩中古車的新手 於 2008-7-11 19:39 發表
原來大會先係主腦

有機會
作者: AMAT    時間: 2008-7-11 20:35
SUKI條腿.....好正~
作者: cm771974    時間: 2008-7-11 20:56
SUKI  好靚呀
作者: 衫魚仔    時間: 2008-7-12 13:24
原帖由 AMAT 於 2008-7-11 20:35 發表

點解唔去既~?
玩埋drift啦~!!
佢對腳真係好正~
作者: 東京化工    時間: 2008-7-12 13:47
原帖由 AMAT 於 2008-7-11 20:35 發表

我都係覺得呀嬌正D!
作者: noble    時間: 2008-7-12 14:20
喂!哩板係飄移板定係飄香呀!!
作者: 玩中古車的新手    時間: 2008-7-12 14:25
人地黑柴都係女人黎 大家顧下人地感受啦 你地提都唔提下人地
作者: 東京化工    時間: 2008-7-12 14:26
原帖由 玩中古車的新手 於 2008-7-12 14:25 發表
人地黑柴都係女人黎 大家顧下人地感受啦 你地提都唔提下人地

熱茶真係叫人失望左D......

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2