RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 想問下fw-06跑街咩(太)好牙? [打印本頁]

作者: ck5200    時間: 2008-4-12 01:56
標題: 想問下fw-06跑街咩(太)好牙?
我想買海棉(太)....

但好似有軟硬定係幾多度咁...

請問各位師兄買邊隻好呢?

因為 fw-06原本個條(太)唔係咁好用...想用返海棉..
作者: 志堅    時間: 2008-4-12 01:57
我用頭38尾40都ok ga
作者: ck5200    時間: 2008-4-12 01:59
我唔好部車好飄牙....唔會好飄架?
作者: 志堅    時間: 2008-4-12 02:02
棉呔咬地好多
作者: ck5200    時間: 2008-4-12 02:04
哦...等我搵日出去買先....我今日玩部車好飄下都...條原裝(大)唔係好靚....玩幾下就好似無左咁..
作者: 志堅    時間: 2008-4-12 02:06
原帖由 ck5200 於 2008-4-12 02:04 發表
哦...等我搵日出去買先....我今日玩部車好飄下都...條原裝(大)唔係好靚....玩幾下就好似無左咁..

正常...原裝雞呔
作者: ck5200    時間: 2008-4-12 02:08
原帖由 志堅 於 2008-4-12 02:06 發表

正常...原裝雞呔

玩完左呢條呔先出去買過啦..我念都要...岩岩買完車無哂錢..要等過2日先的..
作者: ukyo    時間: 2008-4-12 22:27
我用過幾種..現用ats 好咬地,現我用頭尾40..
作者: amber    時間: 2008-4-13 11:32
ats同炮仔相差都唔係好大
所以睇價錢
作者: kate24    時間: 2008-4-13 13:32
ats同炮o太跑街分別唔大  不過落場ats明顯咬d (同樣頭尾40)

所以靜跑街計 我覺得炮o太好d
作者: ck5200    時間: 2008-4-13 14:32
ats幾錢到牙?...
作者: ukyo    時間: 2008-4-13 20:31
豹呔同ats兩樣都用過,
1.未落地,同樣40度 ats比豹痴手
2.落地入場,豹間吾使都會有打滑,ats未試過有吾咬地的情況,
3.落地街場,用豹d彎甩甩地,大彎通常都甩著入,ats真係好咬,大細彎都咁咬..
4.用了ats d彎比用大油了,早了比油出彎..每個lap都快了,
5.磨食度,豹快過ats好多....但要再用d時間再比較,因豹玩街多過ats
6.ats貴豹$5

作者: ck5200    時間: 2008-4-13 20:57
原帖由 ukyo 於 2008-4-13 20:31 發表
豹呔同ats兩樣都用過,
1.未落地,同樣40度 ats比豹痴手
2.落地入場,豹間吾使都會有打滑,ats未試過有吾咬地的情況,
3.落地街場,用豹d彎甩甩地,大彎通常都甩著入,ats真係好咬,大細彎都咁咬..
4.用了ats d彎比用大油 ...

哦..thx..

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2