RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Speed passion Exige 無刷電變連jp sport-tuned無刷摩打 version 1.1 [打印本頁]

作者: checkie    時間: 2008-1-31 23:10
標題: Speed passion Exige 無刷電變連jp sport-tuned無刷摩打 version 1.1
請問呢個電變for 飄移ok嗎?

登錄/註冊後可看大圖

作者: 長崎良尾    時間: 2008-1-31 23:28
睇下係什麼地方玩.... 個摩打=黑豬咁上下...可能太慢...
作者: saihung281692    時間: 2008-2-1 04:09
原帖由 長崎良尾 於 2008-1-31 23:28 發表
睇下係什麼地方玩.... 個摩打=黑豬咁上下...可能太慢...

補充.....因為玩飄移係非常要求大馬力,所以爭D,可以搭大2齒試
作者: magic-vtec    時間: 2008-2-1 12:44
原帖由 saihung281692 於 2008-2-1 04:09 AM 發表

補充.....因為玩飄移係非常要求大馬力,所以爭D,可以搭大2齒試

呢隻野係齒比方面要好好好小心....慢慢試唔可以心急...
電變好易過熱跟手...
作者: minimini    時間: 2008-2-1 12:47
原帖由 checkie 於 2008-1-31 23:10 發表
請問呢個電變for 飄移ok嗎?

登錄/註冊後可看大圖

photo was taken in "Man Lee" ??........

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2