RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 買左la.... [打印本頁]

作者: NyLiu    時間: 2008-1-19 21:52
標題: 買左la....
我終於買左M車 (M-03M - Suzuki Swift Super 1600) la !!!! 依家砌緊... tmr可有相睇lo   !!!!!
作者: 小河馬2060    時間: 2008-1-19 22:02
how much ??
作者: NyLiu    時間: 2008-1-19 22:56
total... 21XX  老闆叫左我買好多o野... 連bearing同tire都換埋)... 大出血....
作者: jerrytin    時間: 2008-1-19 23:03
你去邊間買?? 用二千幾出m03??
作者: 小河馬2060    時間: 2008-1-19 23:14
咁剩係架車幾錢??
作者: NyLiu    時間: 2008-1-20 14:27
57X....
作者: 小河馬2060    時間: 2008-1-20 14:45
最後埋單要$21xx..架車咪option左好多野.
.計唔計電子野..呢個價錢.??
作者: NyLiu    時間: 2008-1-20 18:47
最貴就係個Romote Control - $7XX...
作者: 小河馬2060    時間: 2008-1-20 18:55
0..原來如此..==..
不過 M-o3唔使太大改反而好玩過..係又改唔係又改..
買個靓小小既E.S.C.同摩打+LIPO電..正==
作者: mk9001    時間: 2008-1-20 21:52
點解唔買m-03r呢?
作者: StarBuck    時間: 2008-1-20 22:30
公喜哂喎
幾多銀呀?
作者: natural0112    時間: 2008-1-20 22:33
原帖由 小河馬2060 於 2008-1-20 18:55 發表
0..原來如此..==..
不過 M-o3唔使太大改反而好玩過..係又改唔係又改..
買個靓小小既E.S.C.同摩打+LIPO電..正==

用鋰電???
作者: NyLiu    時間: 2008-1-20 22:50
標題: 回復 11# 的帖子
$ 21XX...
作者: theend    時間: 2008-1-21 00:47
原帖由 NyLiu 於 2008-1-19 21:52 發表
我終於買左M車 (M-03M - Suzuki Swift Super 1600) la !!!! 依家砌緊... tmr可有相睇lo   !!!!!

我都係上兩個星期先磡好
作者: NyLiu    時間: 2008-1-21 20:31
想問下點解個servo出面個舊o野玩玩下爆開???有無解決辦法...見下圖...
可惜個shell未得搞好...[attach]138420[/attach]

作者: outdaylook    時間: 2008-1-22 00:45
c兄好蒙,唔清楚wo
作者: NyLiu    時間: 2008-1-22 19:16
contact to servo前面嗰舊野...
作者: aloha    時間: 2008-1-22 20:31
上唔實 / 用錯鑼C ??
作者: NyLiu    時間: 2008-1-22 21:26
上極都上唔實.... 已經將鑼C妞到盡... 玩o個陣, o個 3 個parts鬆開.. 有無計???
作者: NyLiu    時間: 2008-1-23 19:58
可唔可以用膠紙stick住佢???
作者: cyken2512    時間: 2008-1-23 20:12
你用咩驼机啊?????甘好力????

AND,嗰驼机保护上嗰粒驼机螺丝之前,要系粒螺丝度放粒介子嗰喔~~
作者: NyLiu    時間: 2008-1-23 20:25
S3003之嘛... 乜有介子??? 有無圖片???

>>>順便ask埋, 我有2支油( PS-1 and PS-6), 噴油用PS-1 (白色)sin, 定PS-6 (黄色)sin, 使吾使用others油保底 ????
作者: kwok7660    時間: 2008-1-23 20:32
原帖由 NyLiu 於 2008-1-22 21:26 發表
上極都上唔實.... 已經將鑼C妞到盡... 玩o個陣, o個 3 個parts鬆開.. 有無計???

你係咪無裝果粒膠介子呀 (圖中 B3 果粒) ?
唔裝就會成份跌出來呀 !

作者: cyken2512    時間: 2008-1-23 20:41
原帖由 NyLiu 於 2008-1-23 20:25 發表
S3003之嘛... 乜有介子??? 有無圖片???

>>>順便ask埋, 我有2支油( PS-1 and PS-6), 噴油用PS-1 (白色)sin, 定PS-6 (黄色)sin, 使吾使用others油保底 ????

用边只油先,要睇你点喷咯~~
你整ABC嗰只雨燕壳啊??

保底,,你指既系咩???
作者: NyLiu    時間: 2008-1-23 23:05
Thx!! Kwok7660, 我真係not remember to put on介子...

>> cyken2512, 我意思係話塗左白色 (PS-1) sin 定黃色 (PS-6) sin??? 使唔使其他colour???

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2