RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Yokomo Drift Meeting ~ Jan 6 Pics ~ [打印本頁]

作者: Edde    時間: 2008-1-7 02:28
標題: Yokomo Drift Meeting ~ Jan 6 Pics ~
影得唔係好多相.  
重頭戲就遲吓等 bro. Deemax 執好條片 .....

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

老洪同可樂兄好有心機指導呵 !!!   

登錄/註冊後可看大圖

作者: Edde    時間: 2008-1-7 02:29
以下其中有三部車各取得組別名次 .....   

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

第一次參賽就取得 C 組亞軍, L.F Team  Square 嘅 86.   

登錄/註冊後可看大圖

作者: Edde    時間: 2008-1-7 02:29
初賽 qualify round 1 評分 ..... 積分係傑佬一位, 羊咩和我同分二位, Ivan 三位.

登錄/註冊後可看大圖

初賽 qualify round 2 評分, 倆 round 取高分嗰 round 分 A, B, C, D 四組
積分係 Anthony 一位, 羊咩二位, hamiton 三位

登錄/註冊後可看大圖

作者: 毒魚    時間: 2008-1-7 02:33
架9號比賽車女郎搾乾了/ w \
作者: AMAT    時間: 2008-1-7 02:39

登錄/註冊後可看大圖

兩位既開心,因為有美女傅穎加江若琳陪玩車車.....但係又既擔心.....驚佢地手軟撞完架車再跌埋支軚.....哈!
作者: Edde    時間: 2008-1-7 03:36
原帖由 毒魚 於 2008-1-7 02:33 發表
架9號比賽車女郎搾乾了/ w \

係喎, 我又要 .... 對付佢.
作者: rk2    時間: 2008-1-7 08:57
呢架係未攞車花大獎 ?

作者: fungkc223    時間: 2008-1-7 11:42
原帖由 rk2 於 2008-1-7 08:57 發表
呢架係未攞車花大獎 ?

YES~~~~~~~
作者: khchow12    時間: 2008-1-7 12:33
呢架係未攞車花大獎 ?

係呀, 肥仔
作者: 鬼爆Z    時間: 2008-1-7 17:35
標題: 回復 5# 的帖子
3PK太重啦一一
作者: HERRY    時間: 2008-1-7 18:34
呢架係未攞車花大獎 ?

我只係覺的自己令左個"車色大獎"~多D!!
作者: rk2    時間: 2008-1-7 18:51
原來 2 個 女明星係好 " 色" 之徒 所以選你  .. . . . 架車.
作者: mikewu    時間: 2008-1-7 19:50
Why are all the girls show up in Drift parties but not in Offroad parties lei............      Let me talk to Waigo sin....
作者: Edde    時間: 2008-1-7 22:36
原帖由 mikewu 於 2008-1-7 19:50 發表
Why are all the girls show up in Drift parties but not in Offroad parties lei............      Let me talk to Waigo sin....

不如你又玩番 drift la, 有女睇 ....
作者: Jimmyso    時間: 2008-1-7 22:40
原帖由 HERRY 於 2008-1-7 18:34 發表

我只係覺的自己令左個"車色大獎"~多D!!

I felt you are so lucky on that Day !!!  keep you Gift to start Yokomo !!!  you are so Great !!!
作者: SQUARE    時間: 2008-1-7 23:03
早知我出番呢個殼啦
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... highlight=%2Bsquare

作者: gegegum    時間: 2008-1-7 23:14
原帖由 SQUARE 於 2008-1-7 11:03 PM 發表
早知我出番呢個殼啦
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... highlight=%2Bsquare

如果真係, 唔知結果又會點呢? 會唔會雙冠軍呢?
作者: rk2    時間: 2008-1-7 23:36
原帖由 mikewu 於 2008-1-7 19:50 發表

我個人覺得呢個 race gal 係當天較 sweet 的. 其他 ......

作者: AMAT    時間: 2008-1-8 00:02
原帖由 rk2 於 2008-1-7 23:36 發表

我個人覺得呢個 race gal 係當天較 sweet 的. 其他 ......

口味獨特.....只可以咁形容.......
作者: 傑佬    時間: 2008-1-8 00:05
我比較Like紅衫嗰個
作者: saihung281692    時間: 2008-1-8 05:34
原帖由 SQUARE 於 2008-1-7 23:03 發表
早知我出番呢個殼啦

E...你同肥仔有相同品味喎,一樣同粉紅7加黃軨
作者: 鬼爆Z    時間: 2008-1-8 19:17
標題: 回復 20# 的帖子
我都係也!!!!

登錄/註冊後可看大圖

作者: HERRY    時間: 2008-1-11 05:59
原帖由 saihung281692 於 2008-1-8 05:34 AM 發表

E...你同肥仔有相同品味喎,一樣同粉紅7加黃軨

錯啦!!..我本人比較喜歡用銀令多D...只不過....其他令唔係用個條呔...同算車花果時..我已換返4條銀令上去;P
作者: HERRY    時間: 2008-1-11 06:01
原帖由 SQUARE 於 2008-1-7 11:03 PM 發表
早知我出番呢個殼啦

我果個...有少少唔同架..我隻有噴左閃粉!!
作者: SQUARE    時間: 2008-1-11 06:08
原帖由 HERRY 於 2008-1-11 06:01 發表

我果個...有少少唔同架..我隻有噴左閃粉!!

閃粉正呀..
呢期我搞緊果D殼全部都加閃粉  
包括當日果架86

作者: HERRY    時間: 2008-1-11 06:37
果日架AE86整得好正呀!!!
我見咁多人整,害我都想出返一隻... ....不過,諗到D燈就..唉!!
見你架AE86 d燈...我諗都用左唔少心機...!!
作者: SQUARE    時間: 2008-1-11 12:44
原帖由 HERRY 於 2008-1-11 06:37 發表
果日架AE86整得好正呀!!!
我見咁多人整,害我都想出返一隻... ....不過,諗到D燈就..唉!!
見你架AE86 d燈...我諗都用左唔少心機...!!

其實果日架AE86係副選..
正選果架係桃紅S15(我覺得正d)
但因為架s15我加左軟膠頭剷..就算輕輕掂到d路碟都會食實
順帶一提..當日你架車真係好快係咩摩打泥架

作者: saihung281692    時間: 2008-1-11 12:48
原帖由 SQUARE 於 2008-1-11 12:44 發表

其實果日架AE86係副選..
正選果架係桃紅S15(我覺得正d)
但因為架s15我加左軟膠頭剷..就算輕輕掂到d路碟都會食實
順帶一提..當日你架車真係好快係咩摩打泥架  

Kyosho 23turn

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2