RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: CIVIC EG之達成! [打印本頁]

作者: AMAT    時間: 2007-11-25 01:12
標題: CIVIC EG之達成!
感動之集合完成啦~!哈!

如果出光都係盒裝,咁就係完壁之達成呢~!哈!
作者: AMAT    時間: 2007-11-25 01:14
呢隻完成品出光......可考慮攞嚟玩下....哈!
作者: silvia_s13    時間: 2007-11-25 01:23
jp 訂返嚟冇盒o個??
但真係好正
整架街車版ma
仲正
hehe
作者: curien    時間: 2007-11-25 01:27
原帖由 silvia_s13 於 2007-11-25 01:23 發表
但真係好正
整架街車版ma
仲正
hehe

好主意, 我都考慮0下噴番個黃色0既EG 先, 再整番個黃色0既EK, 正
作者: silvia_s13    時間: 2007-11-25 01:29
原帖由 curien 於 2007-11-25 01:27 發表

好主意, 我都考慮0下噴番個黃色0既EG 先, 再整番個黃色0既EK, 正

eg要紅色先型
haha
d shell你係邊度訂架??
作者: curien    時間: 2007-11-25 01:31
原帖由 silvia_s13 於 2007-11-25 01:29 發表

eg要紅色先型
haha
d shell你係邊度訂架??

我都係係日本YAHOO BID咋, 搵鋪頭幫我BID
作者: curien    時間: 2007-11-25 01:32
原帖由 AMAT 於 2007-11-25 01:12 發表
感動之集合完成啦~!哈!

如果出光都係盒裝,咁就係完壁之達成呢~!哈!

對於我黎講都已經好完整0架喇, 仲要係全新喎, 恭喜恭喜
作者: silvia_s13    時間: 2007-11-25 01:37
原帖由 curien 於 2007-11-25 01:32 發表

我有架abc eg6 同golf gti
都唔捨得整
作者: 天照    時間: 2007-11-25 01:41
原帖由 silvia_s13 於 2007-11-25 01:23 發表
但真係好正
整架街車版ma
仲正
hehe

一定唔會,浪費O的貼紙~
三個全新殼都係收藏ONLY~!哈!
作者: 天照    時間: 2007-11-25 01:42
原帖由 curien 於 2007-11-25 01:32 發表

終於都集齊~上一次就爭出光唔係全新.....宜家全部都係全新~好正好開心~!呵!
作者: 天照    時間: 2007-11-25 01:45
原帖由 skywork 於 2007-11-25 01:43 發表
恭喜! 恭喜! how much for 出光.  呀?

呢個問題唔講喇....哈!
作者: marxkeung    時間: 2007-11-25 02:27
攪到我都想出番架.....................AE101 !!
作者: 中國人上太空    時間: 2007-11-25 21:17
您想出AE101定190E呀??
作者: pig    時間: 2007-11-26 01:54
請問係邊到有ae101全新車殼買呀?我塭左好耐
作者: pig    時間: 2007-11-26 01:56
作者: marxkeung    時間: 2007-11-26 02:07
原帖由 中國人上太空 於 2007-11-25 21:17 發表
您想出AE101定190E呀??

張相攪錯錯咗!S0R........
作者: AMAT    時間: 2007-11-26 02:26
原帖由 pig 於 2007-11-26 01:56 發表

唔會有

去EBAY或日本YAHOO到BID就有
作者: silvia_s13    時間: 2007-11-26 02:36
原帖由 pig 於 2007-11-26 01:56 發表

有呀
hk yahoo
但成$1300
之前呢度都有人放過
作者: pig    時間: 2007-11-26 12:48
但係我想要個剩殼.
作者: curien    時間: 2007-11-26 12:51
原帖由 silvia_s13 於 2007-11-26 02:36 發表

有呀
hk yahoo
但成$1300
之前呢度都有人放過

我覺得$1300呢個價都好合理丫, 我都有考慮過買, 因為你要係出面搵齊車殼, 駕駛員同埋套鈴都唔係容易
作者: marxkeung    時間: 2007-11-26 20:23
原帖由 curien 於 2007-11-26 12:51 發表

我覺得$1300呢個價都好合理丫, 我都有考慮過買, 因為你要係出面搵齊車殼, 駕駛員同埋套鈴都唔係容易

Totally Agree!!!!
作者: 星野一義    時間: 2007-11-28 22:01

作者: curien    時間: 2007-11-29 16:52
原帖由 星野一義 於 2007-11-28 22:01 發表

嘩, 你咁犀利有兩盒仲要連TA02添呀?利害利害

我都係日本訂左一盒等緊運番黎, 好心急呢~~~~:lol
作者: monkichi0210    時間: 2007-11-29 22:56
原帖由 curien 於 2007-11-29 16:52 發表

嘩, 你咁犀利有兩盒仲要連TA02添呀?利害利害

我都係日本訂左一盒等緊運番黎, 好心急呢~~~~

hahaha.....brother呢盒係ff01來的.......
作者: pig    時間: 2007-11-30 01:29
師兄你係邊到訂101架?幾多錢到呀?
作者: curien    時間: 2007-11-30 10:38
原帖由 monkichi0210 於 2007-11-29 22:56 發表

hahaha.....brother呢盒係ff01來的.......

OOOOOO, 仲懶叻話係ta02 添, sorry sorry
作者: curien    時間: 2007-11-30 10:38
原帖由 pig 於 2007-11-30 01:29 發表
師兄你係邊到訂101架?幾多錢到呀?

冇0架, 搵人幫我係日本bid 囉, 大約$1300倒啦, 唔算貴丫
作者: monkichi0210    時間: 2007-11-30 19:52
原帖由 curien 於 2007-11-30 10:38 發表

OOOOOO, 仲懶叻話係ta02 添, sorry sorry

HAHAHA....唔好咁講......你可能一時唔記得gar .........下次唔好LA......HAHAHAHA......KIDDING

星星真係好認真o架.......D頭轆車款佢真係用FF車架O架.......好似EG CIVIC......AE101 LEVIN同FORD MONDEO都跟原著用
FF01底GA........不過架ACCORD我就唔記得用咩底...........
作者: chacha    時間: 2007-11-30 21:13
下…師兄唔好玩啦 ,ACCORD都係用FF01底,直至標志306開始用FF02車架
作者: monkichi0210    時間: 2007-11-30 22:05
原帖由 chacha 於 2007-11-30 21:13 發表
下…師兄唔好玩啦 ,ACCORD都係用FF01底,直至標志306開始用FF02車架

........唔係玩啦......真係唔記得嘛........師兄其實記唔記得仲有咩車係用FF01底......"戚"起條筋想知添..........
作者: chacha    時間: 2007-11-30 23:01
太多了,上雙星網睇睇
http://www.tamiya.com/japan/rc/rcitem/kit/kit580T06.htm
作者: jpmontoya2    時間: 2007-12-1 00:44
原帖由 monkichi0210 於 2007-11-30 19:52 發表

HAHAHA....唔好咁講......你可能一時唔記得gar .........下次唔好LA......HAHAHAHA......KIDDING

星星真係好認真o架.......D頭轆車款佢真係用FF車架O架.......好似EG CIVIC......AE101 LEVIN同FORD MO ...

I like Volvo 850 out of all the FF01~~~

then comes the Toyota EXIV~~
作者: mk9001    時間: 2008-1-8 00:32
好鐘意.............
作者: 力力力    時間: 2008-1-8 01:18
正..... ...

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2