RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 秋明山一問... [打印本頁]

作者: 鬼爆Z    時間: 2007-11-9 20:01
標題: 秋明山一問...
我想知道秋明山可以點上去架一一
係邊道坐車,坐咩車呢???
作者: mikewu    時間: 2007-11-9 20:59
原帖由 鬼爆Z 於 2007-11-9 20:01 發表

係唔係日本個秋明山呀??  坐飛機去啦!     落機再坐車去!
作者: 烈火之魂    時間: 2007-11-9 22:33
原帖由 mikewu 於 2007-11-9 20:59 發表

係唔係日本個秋明山呀??  坐飛機去啦!     落機再坐車去!

wei~~唔好攪爛gag好喎~~
作者: mikewu    時間: 2007-11-9 22:37
原帖由 烈火之魂 於 2007-11-9 22:33 發表

wei~~唔好攪爛gag好喎~~

I am just trying to answer a simple question......  I thought he must be going to Japan for a trip and trying to go to 秋明山 in Japan....  He didn't listed as "North Point"秋明山....  Did I do anything wrong??  
作者: 烈火之魂    時間: 2007-11-9 22:39
原帖由 鬼爆Z 於 2007-11-9 20:01 發表

你係柴灣既就搭 8X 落左橋之後係健威坊前既所有站都落得車~
搭529上到去寶馬山花園之後再上既哥條斜路~
之後見到7-11就落車啦~你咁叻~應該會搵到個籃球場既~
作者: 烈火之魂    時間: 2007-11-9 22:41
原帖由 mikewu 於 2007-11-9 22:37 發表

I am just trying to answer a simple question......  I thought he must be going to Japan for a trip and trying to go to 秋明山 in Japan....  He didn't listed as "North Point"秋明山....  Did I do an ...

冇問題~我都係講下o者
不過我唔知邊度係秋山囉
作者: mikewu    時間: 2007-11-9 22:43
原帖由 烈火之魂 於 2007-11-9 22:41 發表

冇問題~我都係講下o者
不過我唔知邊度係秋明山囉

No worry.. I am trying to teach him/her a lesson on "How to ask a proper question"....  
作者: 烈火之魂    時間: 2007-11-9 22:47
原帖由 mikewu 於 2007-11-9 22:43 發表

No worry.. I am trying to teach him/her a lesson on "How to ask a proper question"....  

我真係唔知邊度你秋山囉~~~
我只係知有秋山同埋北角山o者~

作者: gegegum    時間: 2007-11-9 23:57
簡單d, 可以o係天后地鐵站搭49m綠van, 你話o係賽西湖籃球賽落車!
作者: seak    時間: 2007-11-10 00:42
銅鑼灣百德新街都有綠van,$4.5
作者: jm144    時間: 2007-11-10 01:30
我又來.....
作者: gegegum    時間: 2007-11-10 02:43
原帖由 jm144 於 2007-11-10 01:30 AM 發表
我又來.....

very good!
作者: Tsz_Bb    時間: 2007-11-10 17:07
你地sunday玩架??
作者: 嘉頓子    時間: 2007-11-10 17:41
拿..你撘飛機去日本...再問人秋名山係邊...
佢聽唔明你d 語言你就俾頭文字D張相佢睇..再俾你架rc佢睇...我諗佢應該會明...XD
得閒吹下水...勿凸
作者: 鬼爆Z    時間: 2007-11-11 00:12
標題: 回復 2# 的帖子
咪玩啦一一"",.......................
作者: 鬼爆Z    時間: 2007-11-11 00:15
標題: 回復 9# 的帖子
你地幾點開始玩架??
因為我係灰姑娘黎架一一
作者: gegegum    時間: 2007-11-11 03:45
8:00pm, 玩到11:00pm左右啦!
作者: gegegum    時間: 2007-11-11 03:48
原帖由 Tsz_Bb 於 2007-11-10 05:07 PM 發表
你地sunday玩架??

係呀!
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=36452&extra=page%3D1
作者: 鬼爆Z    時間: 2007-11-11 12:35
標題: 回復 17# 的帖子
好的..
不過我諗我9點幾就要走啦..
作者: 鬼爆Z    時間: 2007-11-11 12:35
標題: 回復 17# 的帖子
重有呀
放心啦
我一定會買BEER 上黎架xD
作者: gegegum    時間: 2007-11-12 01:52
原帖由 鬼爆Z 於 2007-11-11 12:35 PM 發表
重有呀
放心啦
我一定會買BEER 上黎架xD

後生仔, 講得出做得到, 我欣賞你!
作者: wrxsti    時間: 2009-6-12 20:45
ae86

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2