RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 現正擁有或製作巴士的RC會員報到(想知真正有幾多人) [打印本頁]

作者: 鐵佬    時間: 2007-8-15 20:20
標題: 現正擁有或製作巴士的RC會員報到(想知真正有幾多人)
現正擁有或製作巴士的RC會員報到...........................................
作者: 椰禮    時間: 2007-8-15 22:17
mini-z size算唔算ga??
作者: james891031    時間: 2007-8-15 22:19
做做下唔做果D算唔算?
我有架巴士既車架
作者: KMB182    時間: 2007-8-15 22:22
製作中嫁皇巴士...一架
作者: dg8380    時間: 2007-8-15 22:24
我有一部牛牛 (daimler E)
以及一部製作中既巴士
作者: 4434    時間: 2007-8-15 23:13
整緊圓頂寶
但底盤都未搞掂
又冇乜時間搞
作者: kaho    時間: 2007-8-15 23:59
我有部就完工既ate,,,同埋一部差不多比我差晒車架得個殼既雞那
作者: B12    時間: 2007-8-16 00:05
Dennis Trident 12M - CTB Cityflyer version (2135)
Temporary stop due to not in HK(will be cont. in Nov.)
Finished:
- Chassic
- Chairs
作者: james891031    時間: 2007-8-16 00:40
標題: 回復 #8 B12 的帖子
it is alx500 or dm body?
作者: smallfaifai    時間: 2007-8-16 03:05
原帖由 james891031 於 2007-8-16 00:40 發表
it is alx500 or dm body?

2135冇記錯係DM車身的……同埋都好似post過?
有錯請指正,thanks......
作者: B12    時間: 2007-8-16 08:57
原帖由 smallfaifai 於 2007-8-16 03:05 發表

2135冇記錯係DM車身的……同埋都好似post過?
有錯請指正,thanks......

post過....but it was long time ago
作者: chan951130    時間: 2007-8-16 10:23
我的巴士製作中............
作者: kong    時間: 2007-8-16 15:23
原帖由 chan951130 於 2007-8-16 10:23 發表
我的巴士製作中............

你唔系話唔做架咩
作者: 鐵佬    時間: 2007-8-16 21:35
原帖由 dg8380 於 2007-8-15 22:24 發表
我有一部牛牛 (daimler E)
以及一部製作中既巴士

嘩,佳哥,你咁快又整另一部,真係唔夠你手腳快,陰敬陰敬...............................hahahah
作者: dg8380    時間: 2007-8-18 00:29
原帖由 鐵佬 於 2007-8-16 21:35 發表

嘩,佳哥,你咁快又整另一部,真係唔夠你手腳快,陰敬陰敬...............................hahahah

我心得就係唔像真唔緊要 可以慢慢改良
不過最緊要有車可以玩住先
因為我好爛玩。

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2