RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: DJI Vision友請入 , 請問有無師兄用緊 FPV camera個apps黎飛? [打印本頁]

作者: Gainax    時間: 2015-2-16 13:50
標題: DJI Vision友請入 , 請問有無師兄用緊 FPV camera個apps黎飛?
之前買左個booster 要五十幾蚊,後來加一個funtion又收一次錢 ,加個Cam 又收六十幾,個apps 愈整愈貴 ...

有無師兄用緊覺得好過甚至可取締DJI 本身個apps ?

謝謝分享

作者: ng3c    時間: 2015-2-16 17:29
加個Cam?加什麼CAM?  我就直接加左個功率放大器.
作者: Gainax    時間: 2015-2-16 21:52

我意思係Fpv Booster個apps 裡面in apps付款再加既功能
Fpv camera係一個第三方apps要黎Fpv飛phantom vision 或者vision +

作者: software2    時間: 2015-2-16 21:56
我都買左,本身我都覺佢收得貴,但佢有D野又做得好過 dji 少少...
作者: Gainax    時間: 2015-2-16 23:39
software2 發表於 2015-2-16 21:56
我都買左,本身我都覺佢收得貴,但佢有D野又做得好過 dji 少少...

咁師兄用左覺得有無咩大問題出現,見佢d 用家留言話有時map裡面部機同機手間條wifi 綠線時有時無

不過Home point 唔駛估估下係幾大幫助。。。

佢個apps 咁in apps加落去加埋 flight tracker 成百幾二百蚊個apps 我都心大心細

如果可靠過DJI 個apps, 咁都可接受,最怕佢突然出事...

作者: software2    時間: 2015-2-17 01:31
飛過幾次又覺得冇乜問題,不過我冇買過 flight tracker
作者: Firebird_hk    時間: 2015-3-6 13:02
我用免費的Vusion+utility
作者: davidliu    時間: 2015-3-6 20:02
請問係咪隻隻booster 開左之後都可以用番原廠個apps 玩?

作者: hotfire009    時間: 2015-3-7 08:02
davidliu 發表於 2015-3-6 20:02
請問係咪隻隻booster 開左之後都可以用番原廠個apps 玩?

YES..

作者: onlam99    時間: 2015-4-11 14:15
咁即係未完善囉

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2