RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Corally 12 仔三問 [打印本頁]

作者: POLO-GTI    時間: 2007-1-14 22:13
標題: Corally 12 仔三問
1. 請師兄指點以下相片是什麼型號?
2. 少弟二手買回來, 但沒有manual, 有冇師兄可以e-mail一份給少弟.
3. 如果在PYC玩, 用什麼呔好?
謝謝!
作者: 老v    時間: 2007-1-14 23:10

i am using Jaco double pink front, pink rear with 呔水
作者: 毒魚    時間: 2007-1-14 23:32
corally d胎好像要用他原廠出果d.....快"節"大量= w ="
作者: paulaner    時間: 2007-1-15 03:43
SP12 G3, 我都有一部, 不過我果部電架唔係甘"實", 抄車會"飛"電, 真小心!

佢本manual係全文字, 冇 Explode view, 對車架保養(我覺得)冇咩用, Gear Ratio 可上 Corally download.

Old Version 只可以用 Corally, 不過新版可以用其他牌子. 不過唔知要幾錢! Part list 可上 Corally 搵.

P.s. 我果陣買左只玩過二排買, 我完全唔識玩, 你會係邊玩多, 我想學下玩 Corally!  Many thanks! 你玩4.8V or 7.2V?
作者: paulaner    時間: 2007-1-15 03:46
原帖由 老v 於 2007-1-14 23:10 發表

i am using Jaco double pink front, pink rear with 呔水

Pink?is Corally product? Thanks!
作者: marcus    時間: 2007-1-25 11:26
jaco pink point  is proline
作者: POLO-GTI    時間: 2007-2-1 17:04
我終於回來! Thanks. Bros.

我多數在PYC玩,但時間不定,可能要看緣份

我以前玩開RC12L3, 覺得油門要柔就得.其實都好快.不防再試玩.

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2