RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 三層渡輪图片 [打印本頁]

作者: ar-    時間: 2014-2-15 01:52
標題: 三層渡輪图片
shvictor拍攝提供

作者: ar-    時間: 2014-2-15 01:53
......................................

作者: ar-    時間: 2014-2-15 01:55
.......................

作者: siukeung1972    時間: 2014-2-15 06:13
我近呢幾年返長洲返工經常搭佢,尤其夏天響長州早上收工買碗魚湯早歺及報詆落船坐豪華位嘆到出中環!

作者: fgs    時間: 2014-2-15 09:47
入長洲玩必然首選鍾意佢嘅船尾位無冷氣。
作者: fy789    時間: 2014-2-15 12:53
ar 大師又放毒相試水溫,幾時出船身同屋仔呀?  
作者: shvictor    時間: 2014-2-15 15:07
fy789 發表於 2014-2-15 12:53
ar 大師又放毒相試水溫,幾時出船身同屋仔呀?

AR 師傅之前已經出左船身同屋仔啦

作者: ar-    時間: 2014-2-15 15:33
shvictor 發表於 2014-2-15 15:07

你部机影D相真係幾正喎!!!!

作者: shvictor    時間: 2014-2-15 15:58
ar- 發表於 2014-2-15 15:33
你部机影D相真係幾正喎!!!!

我就係用你最唔中二既 "力抗" 影架

作者: ar-    時間: 2014-2-15 16:13
shvictor 發表於 2014-2-15 15:58
我就係用你最唔中二既 "力抗" 影架

唔係唔中意,我都用過段長時間,覺得佢保守左D,冇C記咁大膽前衛
作者: fy789    時間: 2014-2-15 17:32
shvictor 發表於 2014-2-15 15:07

Oh.......yes, I remember.....just making fun of him

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2