RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: TORO新款1/8有感電變 [打印本頁]

作者: MATHEWCAT    時間: 2012-9-13 19:01
標題: TORO新款1/8有感電變

TORO
新款1/8有感電變即將發售
歡迎預訂
作者: AltezzaMak    時間: 2012-9-13 22:05
果8粒電容好堅下咁喎! 係邊道買架?
作者: ford    時間: 2012-9-13 22:17
我見22/f有
作者: slumpsingsing    時間: 2012-9-13 23:49
TORO唔好掛,一分錢一分貨
Tekin RX8 最好
作者: ford    時間: 2012-9-14 00:05

老實,我見rx8壞了的也不少.
上一代toro無感.也跑過公明a1,
我見lali最近 club race 1 大條蛇用舊款toro都好快喎.
不如等其他師兄用過新款比啲報告先决定啦,
我睇相見摩打d散熱fin設計都流口水了

作者: euro614    時間: 2012-9-14 00:33
ford 發表於 2012-9-13 22:17
我見22/f有

打出咁大條貓尾..
好有補藥黨feel
作者: ford    時間: 2012-9-14 00:54
euro614 發表於 2012-9-14 00:33
打出咁大條貓尾..
好有補藥黨feel

不敢呀歐大大,
所見所聞,skyrc品牌真的不錯的(大眾化)
作者: 0433351410    時間: 2012-9-14 11:03
how much
作者: slumpsingsing    時間: 2012-9-14 11:23
一分錢一分貨,如果真係TORO你講咁勁你賣$2450睇下有冇人買
但tekin RX8 $2450 就賣到出面冇貨....就係咁簡單
好野就一定賣到冇貨,,cheap野就大把貨就係咁簡單

作者: mlee    時間: 2012-9-14 11:38
High dollar brand names take longer time to have design improvement than economical brand name....

"You either looking for a wife or many girl friends"
作者: martin9800    時間: 2012-9-15 01:15
slumpsingsing 發表於 2012-9-14 11:23
一分錢一分貨,如果真係TORO你講咁勁你賣$2450睇下有冇人買
但tekin RX8 $2450 就賣到出面冇貨....就係 ...

lrp?

作者: yuenchitat    時間: 2012-9-15 23:52
我都覺得tekin野幾好,不論摩打定電變都係,除左貴之外無乜唔好。
作者: manfail1122    時間: 2012-9-16 00:30
我最緊保養,你地試壞左幾耐先收到,(好盈10日一定收到)
作者: benlau    時間: 2012-9-17 22:09
平又平玩,貴又貴玩,最緊要好玩。
作者: RC_BRYAN_RC    時間: 2012-9-19 21:49
manfail1122 發表於 2012-9-16 00:30
我最緊保養,你地試壞左幾耐先收到,(好盈10日一定收到)

我隻RX8等左9個月啦
作者: manfail1122    時間: 2012-9-20 01:29
  1. 我隻RX8等左9個月啦
複製代碼
好盈又平,買一隻tekin等於幾隻好盈,TEKIN你等幾個月,唔通買多隻做後備........
2450 X 2= 4900.....好盈可以買5隻......以上純個人喜好
作者: exo_oni    時間: 2012-9-20 01:57
RC_BRYAN_RC 發表於 2012-9-19 21:49
我隻RX8等左9個月啦

9個月........  慘慘, 自己寄去嗎?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2