RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手報到~ [打印本頁]

作者: gackt0815    時間: 2012-4-17 14:45
標題: 新手報到~
咩都未整 , C兄們幾時有局可以教我玩~?
作者: kevin-ysl    時間: 2012-4-17 15:01
嘩正~~~甘巴度!!
非常好跑!!
但極度唔炒得...堪稱玻璃車!!
玩佢之前...請入多架m05!!
作者: gackt0815    時間: 2012-4-17 15:09
唔係下話...
我以經無哂銀彈
作者: longman0072    時間: 2012-4-17 15:33
kevin-ysl 發表於 2012-4-17 15:01
嘩正~~~甘巴度!!
非常好跑!!
但極度唔炒得...堪稱玻璃車!!

但有個c hing 話比我聽 A 記 D 膠料好得; 放10年都唔會變woo.........

係咪用個4.5T 落去, 所以唔噤撞 ar ??
作者: gackt0815    時間: 2012-4-17 15:50
放就得, 炒就唔得?
作者: kevin-ysl    時間: 2012-4-17 15:53
我都玩緊!!
第一日落地...已經唔見左套KING PIN...
KING PIN幾乎每次都會甩OR爛~~
最慘佢係連埋A臂...係一定會爛埋!!
摩打坐幾弱...炒次應棍就會成份波箱砌過一次!!
但係...架車真係好好跑!!
如果想佢冇咁易爛...咁就要FULL OPTION化佢先啦~~
KING PIN未有OPTION...我已經換左摩打坐...
新手..OR未太熟悉甘巴度嘅朋友...都係用架M05練習下先啦~~
如果新手問我...M車最好跑係邊架..我一定答GAMBADO...
但係新手一定介紹M05!!因為耐炒有性能!!
作者: kevin-ysl    時間: 2012-4-17 15:59
gackt0815 發表於 2012-4-17 15:09
唔係下話...
我以經無哂銀彈

你大可以賣左佢或者同人交換!!
個殼可以留番~~~比你換番黎OR買番黎嘅M05用!!
唔會流太多血唧~~~
好過第時放PARTS血放死你!!
有血放都冇問題...最怕佢地PARTS未番!!!

不過我都係建議買多架M05...
因為GAMBADO係一架好好跑嘅FF M車!!
作者: yukyuk    時間: 2012-4-19 14:45
我都買左!不過係kit裝,等緊個crx殼就可以玩了
作者: albert268    時間: 2012-4-19 15:12
回復 yukyuk 的帖子

我有個CRX殼全新有無興趣.....!pm me
作者: albert268    時間: 2012-4-19 15:30
Abc原奘全齊pm17:00後比相你睇ok!
作者: albert268    時間: 2012-4-19 15:40
回復 albert268 的帖子

作者: albert268    時間: 2012-4-19 15:40
回復 yukyuk 的帖子

作者: albert268    時間: 2012-4-19 17:22

you look.....pm me
作者: albert268    時間: 2012-4-19 17:24

crx.......
作者: terrykan    時間: 2012-4-19 17:35
呢架係一架好車!十分好跑,維修方便!我都好想再入番架構!
作者: albert268    時間: 2012-4-20 00:37

hk$280
作者: sogood    時間: 2012-4-27 21:16
我都買左架,行唔到直线?我把kyosho.ULTIMA DB的麼打和電变放入去,唔知得唔得呢?請師兄指教
作者: gackt0815    時間: 2012-5-2 21:13
連續玩左兩晚都無問題 , 俾10.5t同5.5t既朋友撞到飛起 , 轉體超過720都無事真過癮~
作者: gackt0815    時間: 2012-5-2 21:14
唔通買gambado要撞手神?
作者: R平    時間: 2012-5-8 22:46
下次撞你勁d囉

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2