RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: TAMIYA アタックバギー  [打印本頁]

作者: abc    時間: 2006-1-29 12:42
標題: TAMIYA アタックバギー 
有無大佬知,呢部車會否復黑啊
作者: AMAT    時間: 2006-1-29 13:34
又一經典作.....好難講.....哈!
作者: billgate803    時間: 2006-1-29 13:44
呢部可以用草蜢改
作者: txzmxn    時間: 2006-1-29 17:23
見到呢架野突然間好相玩 BattleField2.
作者: ben138238    時間: 2006-1-29 21:31
記得九幾年响荔枝角兆利隆二百蚊一架,買左兩架.不過架車勁甩尾.撞爛埋...
作者: miniz    時間: 2006-1-30 23:39
it will re release ma?
作者: YESBOY    時間: 2006-1-31 00:31
原帖由 txzmxn 於 2006-1-29 17:23 發表
見到呢架野突然間好相玩 BattleField2.

where u play bf2??
i have bf2 sf!!!

架車(幾)cool
作者: txzmxn    時間: 2006-1-31 23:41
原帖由 YESBOY 於 2006-1-31 12:31 AM 發表

where u play bf2??
i have bf2 sf!!!

架車(幾)cool

我在屋企上網玩, 但未買sf, 好想買...

其實呢架車係吾係bf2嗰架離架??
game入面嗰架啲機動力都幾好, 但變成 rc 會吾會好弱(指懸掛)...就算出返都是用離觀賞
作者: monkichi0210    時間: 2006-2-1 00:07
如果佢復刻我就開心死......!!!!
作者: reality    時間: 2006-2-12 15:38
這台是我第一台搖控車.中文名字叫(突擊)
草蜢跟突擊不一樣的,應該改不到.
作者: J    時間: 2006-2-12 16:22
真係好型 ... FAV 個車架應該同 Wild one 一樣
作者: reality    時間: 2006-2-12 16:56
對啊  沒錯跟Wild one 車架是一樣的
好像Wild one 用的東西比較好一點.
作者: reality    時間: 2006-2-12 16:57
對啊  沒錯跟Wild one 車架是一樣的
好像Wild one 用的東西比較好一點.
作者: abc    時間: 2006-4-23 17:58
有無消息會復黑啊!
作者: barrypops    時間: 2006-4-23 22:50
暫時冇消息會復黑啊!
作者: BigCat    時間: 2006-5-9 15:39
嘩突擊軍車  (^_^)

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2