RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 市場透視..... [打印本頁]

作者: beebee    時間: 2006-9-28 00:31
標題: 市場透視.....
今日"紅星"果老板同我講雷虎o架"電車版"番o左黎啦(行摩打EP版)....車身包圍係圓燈得吉利套裝rtr...而零件方面會陸續有黎..價錢超平(十零蚊一隻波箱齒炸)!!大家有冇性趣一齊加入1/5o既世界??
作者: pantherjovi    時間: 2006-9-28 10:49
How much for car kit??
作者: TT-01    時間: 2006-9-28 11:07
Is it 1:50...............?
作者: beebee    時間: 2006-9-28 11:34
原帖由 pantherjovi 於 2006-9-28 10:49 發表

套裝車價$14xx...
作者: beebee    時間: 2006-9-28 11:36
原帖由 TT-01 於 2006-9-28 11:07 發表
Is it 1:50...............?

係一比五.....你見到多個零..其實係個"o既"字旁邊果"口"字部
作者: wave    時間: 2006-9-28 11:47
原帖由 pantherjovi 於 2006-9-28 10:49 發表

RTR 睇怕2义野走唔甩.....
作者: 馬田    時間: 2006-9-29 01:42
原帖由 beebee 於 2006-9-28 11:34 發表

套裝車價$14xx...

是淨車架還是rtr?

有無問埋車呔,車殼幾錢到?

thx
作者: beebee    時間: 2006-9-29 01:50
原帖由 wave 於 2006-9-28 11:47 發表

RTR 睇怕2义野走唔甩.....

rtr版(ep電版)都係$14xx...抵喎!!
作者: beebee    時間: 2006-9-29 01:54
原帖由 馬田 於 2006-9-29 01:42 發表

是淨車架還是rtr?

有無問埋車呔,車殼幾錢到?

thx

係rtr黎嫁.......有叉機.遙控套裝(電變,伺服器,接收),電單車,一排1800電,一買番黎就裝8粒發射電玩得啦.........另外我所知有車呔parts買(紅星)...
作者: 馬田    時間: 2006-9-29 22:26
原帖由 beebee 於 2006-9-29 01:54 發表

係rtr黎嫁.......有叉機.遙控套裝(電變,伺服器,接收),電單車,一排1800電,一買番黎就裝8粒發射電玩得啦.........另外我所知有車呔parts買(紅星)...

千四蚊來話,價錢唔錯喎~

買返來已經行得

不過如果有淨車就好..

rtr d電子野都唔會用多...

老闆有無講d貨幾時來?

thx
作者: beebee    時間: 2006-9-30 03:07
里款'得吉利"版凈係得rtr.....未有凈車消息~~

rtr車套裝現正發行啦~~~有興趣可以去睇吓!!而且慢慢會有零件供應...可以放心...
作者: 馬田    時間: 2006-9-30 10:30
仲有, 電車版本可唔可以裝頭碟剎?

油車果架我知道有option, 唔知電車裝唔裝到呢..

因為台灣玩開的車友說頭碟剎是十分重要的...不論電車或油車

thanks
作者: beebee    時間: 2006-9-30 10:47
我問過老闆佢,"電車版"亦可裝頭碟剎~~但點樣裝設線路黎行頭碟剎,我就冇問佢咁詳細~~凈係知可裝倒姐.......
作者: 馬田    時間: 2006-9-30 11:08
麻煩晒你

遲d手鬆入返架先
作者: pantherjovi    時間: 2006-9-30 11:31
bee兄,聞西佢地幾時有報告出黎睇下,行540定550??我見有D料好似合Ricky用...
是否去"紅升"問呀?
作者: beebee    時間: 2006-9-30 14:29
報告我諗下星期會有~~我見行540摩打...零件方面去問"紅升"就得啦~~
作者: 馬田    時間: 2006-10-5 21:29
好期待你的試車報告~~

可唔可影架車相來睇下?

thanks
作者: beebee    時間: 2006-10-6 01:18
其實架車唔係我o既~~係我朋友佢...等佢整好d先...遲d會有報告啦....thx
作者: minimini    時間: 2006-10-6 01:21
條尾担是否金屬 ??.......

用 540 motor 會唔會快得滯.......要喺大場地先玩到 ??.......
作者: beebee    時間: 2006-10-6 01:43
條尾担是金屬制造...另用原裝 540 motor 速度方面唔算好快.....同d 1/10 大車落白摩參唔多啦.....不過當日試玩好多野都唔可以作準住~~等車主調教好d先......等我再同各位報導..
作者: grace    時間: 2006-10-7 13:06
原帖由 beebee 於 2006-10-6 01:43 發表
條尾担是金屬制造...另用原裝 540 motor 速度方面唔算好快.....同d 1/10 大車落白摩參唔多啦.....不過當日試玩好多野都唔可以作準住~~等車主調教好d先......等我再同各位報導..

I try to 11T is ok more faster
作者: kelvin_129    時間: 2006-10-15 23:02
今日去過鴻星睇, 睇到~ 2000
唔係1500 咩 ?
架車得唔得? 有報告未
thanks a lot
作者: beebee    時間: 2006-10-16 00:10
原帖由 kelvin_129 於 2006-10-15 23:02 發表
今日去過鴻星睇, 睇到~ 2000
唔係1500 咩 ?
架車得唔得? 有報告未
thanks a lot

之前見油車係$2000套裝,而電車版就$14xx左右,因油車同電車個包裝好相似~~大家都係rtr~~你最好問吓老闆"電車版"幾錢先...價格o既野問清楚好d..另外架車d報告未有住~~因車主最近玩1比8京商....未有時間玩1比5雷虎住~~一有消息我會再同大家分享啦...
作者: kelvin_129    時間: 2006-10-16 00:49
thanks beebee

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2