RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 架 lunch box 又可以扭腰啦 ! [打印本頁]

作者: courel500    時間: 2006-9-2 19:49
標題: 架 lunch box 又可以扭腰啦 !

作者: PRiNCe    時間: 2006-9-2 20:17
好正!! 後面可能太硬 bor
作者: courel500    時間: 2006-9-2 20:59
原帖由 PRiNCe 於 2006-9-2 20:17 發表
好正!! 後面可能太硬 bor

我都驚過硬 , 一陣都係搵番條金色彈弓先 !
作者: SPOONACCORD    時間: 2006-9-25 15:15
換曬油壓~@@"
作者: 觀星是答案    時間: 2006-9-25 15:26
原帖由 SPOONACCORD 於 2006-9-25 15:15 發表
換曬油壓~@@"

原裝 o個兩支牙籤仔超易斷 ...
作者: SPOONACCORD    時間: 2006-9-25 15:27
哥條長羅c?
作者: mikewu    時間: 2006-9-25 15:35
brother 500, have you thought about remove the original shocks so that the lunchbox has some "crawling" feel?  can the middle shocks support the rear?
作者: SPOONACCORD    時間: 2006-9-25 15:41
會唔會d彎唔得呀~
作者: SK0444    時間: 2006-11-6 14:33
very good idea!!!   how much for a new lunch box. i have not play R/C for 12 years.
作者: courel500    時間: 2006-11-6 14:39
原帖由 SK0444 於 2006-11-6 14:33 發表
very good idea!!!   how much for a new lunch box. i have not play R/C for 12 years.

$52x  跟電變 , 無跟都係平多 $100 左右 !
作者: smallfaifai    時間: 2006-11-10 12:37
9/11晚創昇見到$450包ESC......
作者: Mobility(雲)    時間: 2006-11-10 12:39
大帝.............你唔係賣車咩?
作者: courel500    時間: 2006-11-10 12:40
原帖由 smallfaifai 於 2006-11-10 12:37 發表
9/11晚創昇見到$450包ESC......

抵啦 ! 你有無買定一架做士啤呀 ?!
作者: courel500    時間: 2006-11-10 12:40
原帖由 Mobility(雲) 於 2006-11-10 12:39 發表
大帝.............你唔係賣車咩?

無呀 !
作者: Mobility(雲)    時間: 2006-11-10 12:48
原帖由 courel500 於 2006-11-10 12:40 PM 發表

無呀 !

幾時再一次同歸於盡
作者: qazxswedcrty    時間: 2006-11-10 14:08
$450咁平
作者: smallfaifai    時間: 2006-11-12 00:54
原帖由 courel500 於 2006-11-10 12:40 發表

抵啦 ! 你有無買定一架做士啤呀 ?!

要留錢交稅同做4單人情……嗚嗚……
作者: jypepe    時間: 2007-10-29 20:09
@_@
挖番陳年舊post上黎
想請問如果好似樓主幅圖咁車腰加兩條避震
需要買邊款? 長度?? 仲需要乜野parts???
謝謝解答
作者: courel500    時間: 2007-10-30 09:06
原帖由 jypepe 於 2007-10-29 20:09 發表
@_@
挖番陳年舊post上黎
想請問如果好似樓主幅圖咁車腰加兩條避震
需要買邊款? 長度?? 仲需要乜野parts???
謝謝解答

條油壓個code我就真係唔記得 , 好似係最普通個隻 , 因為個兩條係舊既 , 係一堆 Tamiya Parts 度搵出來用 , 希望幫到你 !
作者: jypepe    時間: 2007-10-30 09:17
原帖由 courel500 於 2007-10-30 09:06 發表

條油壓個code我就真係唔記得 , 好似係最普通個隻 , 因為個兩條係舊既 , 係一堆 Tamiya Parts 度搵出來用 , 希望幫到你 !

因為架lunchbox係我第一架車...一買番黎就唔好彩斷左一邊車腰彈弓, 手頭上冇其他parts, 所以唔知邊d車種o既油壓o既長度會適合diy裝上去...
不過都唔該你
作者: 野米    時間: 2007-10-30 10:57
原帖由 smallfaifai 於 2006-11-12 00:54 發表

要留錢交稅同做4單人情……嗚嗚……

4 單 咁 多   =.=+
今 年 我 都 推 左 兩 單 了 =.=+
通 是 酒 肉 朋 友

係 啵 . . . . 早 前 好 似 見 你 收 番 架 L u n c h B o x 番 黎 o既 . . .
係 咪 喔   ?
作者: jackyming.    時間: 2007-10-30 11:04
有想頭............
作者: smallfaifai    時間: 2007-10-30 17:53
原帖由 野米 於 2007-10-30 10:57 發表

通 是 酒 肉 朋 友

係 啵 . . . . 早 前 好 似 見 你 收 番 架 L u n c h B o x 番 黎 o既 . . .
係 咪 喔   ?

冇計,呢期都仲係一個月起碼一單.........
我係收左架LB呀,應該會幫佢執靚D個樣要o黎display……已經行得走得o架。

至於樓上問o既問題……走去買最普通o既膠油壓已經OK啦。仲可以留o黎玩touring哩

作者: ryancmlam    時間: 2007-10-30 22:46
原帖由 野米 於 2007-10-30 10:57 發表

通 是 酒 肉 朋 友

係 咪 喔   ?

Bro smallfaifai 收 番 黎 架 LB is very "super value"
作者: jypepe    時間: 2007-10-31 00:27
原帖由 smallfaifai 於 2007-10-30 17:53 發表

至於樓上問o既問題……走去買最普通o既膠油壓已經OK啦。仲可以留o黎玩touring哩

我都想快d整好佢黎tko玩呢...
諗緊買唔買架新o既算了....
作者: 野米    時間: 2007-10-31 04:56
原帖由 smallfaifai 於 2007-10-30 17:53 發表

冇計,呢期都仲係一個月起碼一單.........
我係收左架LB呀,應該會幫佢執靚D個樣要o黎display……已經行得走得o架。

死 佬 . . . 你 上 次 個 部 咁 得 意 又 放 得 咁 快 我 又 mark 唔 到 . . ><

登錄/註冊後可看大圖

哩 次 又 咁 快 手 收 番 黎 . . . 我 一 見 到 都 己 俾 你 mark 左 喇~

登錄/註冊後可看大圖

哩 次 擺 過 一 排 會 唔 會 又 放 番 出 黎 架 . . . .嘿 嘿 嘿 嘿 嘿 嘿 嘿 嘿 ~

登錄/註冊後可看大圖

原帖由 ryancmlam 於 2007-10-30 22:46 發表

Bro smallfaifai 收 番 黎 架 LB is very "super value"

梗 係 超 值 丫 . . . .
個 死 佬 佢 自 己 放 出 去 都 唔 係 哩 個 價 添 啦   >@<

登錄/註冊後可看大圖

作者: smallfaifai    時間: 2007-10-31 09:24
原帖由 野米 於 2007-10-31 04:56 發表

死 佬 . . . 你 上 次 個 部 咁 得 意 又 放 得 咁 快 我 又 mark 唔 到 . . >@<

登錄/註冊後可看大圖

呢架LB唔放o架啦,都話執靚個樣要o黎display囉……
不過架車買番o黎插電插band就玩得,condition仲好OK哩。可以要o黎導未玩o既friend入局……

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2