RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 國產hurrcan 50 [打印本頁]

作者: 小步    時間: 2006-8-23 22:32
標題: 國產hurrcan 50
最新hurrcan 50 3D 試飛影片

HELI : hurrican50
blade: rjxhobby carbon fibre main blades   
name : jae hong lee (koren] 12 YEARS OLD
TRANSMETTER : JR 10X
GYRO : 601 + 9251
SERVO :  JR 8321
排气管:HATTORI HNS-2
发动机OS 50 HYPER

影片連接

http://www.tvix.cn/play.php?v=qH6zoNTgW9K&c=myv

作者: 清清    時間: 2006-8-23 22:37
小朋友都玩得掂,應該唔錯喎~
作者: dreamlouis    時間: 2006-8-23 23:06
好靚呀!~
作者: zifu    時間: 2006-8-24 12:21
同舊款sceadu ccpm 一樣, 好定
作者: lcctong    時間: 2006-8-26 15:32
呢隻係clone JR Airskipper, 剛剛裝完試飛,幾定。
作者: 小步    時間: 2006-8-26 18:31
個人感覺,比raptor 50se 仲要快
作者: 小步    時間: 2006-8-26 22:24
FLYING DAY

作者: cnights    時間: 2006-8-27 00:30
聽有師兄說...都是屎加得好d....

另外....在hk冇咩support...hehe....
作者: 小步    時間: 2006-8-27 00:35
有片為証,唔得只係人o既問題
作者: 清清    時間: 2006-8-27 00:39
原帖由 cnights 於 2006-8-27 00:30 發表
聽有師兄說...都是屎加得好d....

另外....在hk冇咩support...hehe....

聽講你連Hold都未得,學咩人講在hk冇咩support!

人講你又信,我真係hehehaha笑你大東瓜
作者: cnights    時間: 2006-8-27 00:46
原帖由 清清 於 2006-8-27 00:39 發表

聽講你連Hold都未得,學咩人講在hk冇咩support!

人講你又信,我真係hehehaha笑你大東瓜

hehe...我是未識hov...又點??

現在我只是講回件事實...我講的野真是個c兄說...如果它是好過屎加德....大把人飛了....另外有留意外國mag...一早有介紹....

另外你想問下有咩support???不要同我就是他本人.....

而且有時d野唔好只是睇一面...你去信他冇所謂...不過他是不是值得信就另一會事....

p.s. 隻野是抄jr skipper ga..而香港有賣jr parts真是唔多....14f做jr都唔齊...想搵都難...
作者: cnights    時間: 2006-8-27 00:48
原帖由 小步 於 2006-8-27 00:35 發表
有片為証,唔得只係人o既問題

我還記得你當時教我一句....如果背後有一team人support你....有咩野唔得...haha....
作者: 小步    時間: 2006-8-27 00:52
ammm....

有人會like benz ,有人會like 日本車

同樣,一架機的好壞性能 都是要看事實

片中小子飛的hurrcan 就跟賣街的同一setting

如果飛的機手是菜鳥,我想給他什麼機都沒意思也飛不出什麼性能可言
作者: 小步    時間: 2006-8-27 00:57
一team人 ???小孩友想得太完美了吧

連老細德國佗在內, 加埋所有人都不到10個.

加上hurrcan 從未在香港上市開賣

回去找你的c兄慢慢玩吧,同你講根本浪費時間
作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:00
hehe....

我都明白....賣花一定是讚花香的....

當日有人賣60時都說60是好機....final唔知有人講咩le....

小弟在此想提出小小野,選擇機種是都要注意的野:

1) 售後服務的支援....
2) 本地有冇地方買parts
3) repair 時要幾錢...
作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:01
原帖由 小步 於 2006-8-27 00:57 發表
一team人 ???小孩友想得太完美了吧

連老細德國佗在內, 加埋所有人都不到10個.

加上hurrcan 從未在香港上市開賣

回去找你的c兄慢慢玩吧,同你講根本浪費時間

當然la...因為只有你賣a ma....
作者: 清清    時間: 2006-8-27 01:02
世界文章一大抄,同樣29吋電視幾十個牌子出添!咪又係29吋電視!

老實講,人人買野都想平,叫人家係大陸買返黎俾你都係因為想平d,

俾著我係人家既話我費事啋你添,買果幾百蚊野要無錢兼不特只,

唔好話水腳搵唔到,連飯盒都無個,仲要俾人唱炒左佢架做左手腳既機,

唱到連自己個網都臭埋,攪到得返小貓三幾隻!唔衰羅黎衰!正一小丑!
作者: skylam    時間: 2006-8-27 01:05
其實好多機PARTS都唔會成日有....LOGO黎D好機都唔會成日有...要買都係訂.....其實好機D PARTS訂OR等都唔緊要最緊要有就得....如果係熟手O既機師玩炒機O既機會都自然細....我玩車都玩MUGEN mtx4喇D PARTS 人地都成日話好難買..咪又鬼咁多人玩..WHY咪因為部車正LOR....
作者: 小步    時間: 2006-8-27 01:06
heheeee

讚花香唔一定就會香
一個不懂飛不懂裝也不懂調的人去評價一架有片為証的 實力好機.
raptor ,hirobo demo 片都有一大班人去support.
但,唔好意思,此片只是那小子 拍回來給我看看他的技術吧了,沒你所說的什麼一team 人去support
1) 售後服務的支援....
    各大代理都有完善零件 [香港未有]

2) 本地有冇地方買parts
    未來會有...冇人叫而家去買

3) repair 時要幾錢..
    XDD 一定比raptor 同hirobo 平,
作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:10
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:02 發表
世界文章一大抄,同樣29吋電視幾十個牌子出添!咪又係29吋電視!

老實講,人人買野都想平,叫人家係大陸買返黎俾你都係因為想平d,

俾著我係人家既話我費事啋你添,買果幾百蚊野要無錢兼不特只,

唔好話水腳搵唔到,連飯盒都無個,仲要俾人唱炒左佢架做左手腳既機,

唱到連自己個網都臭埋,攪到得返小貓三幾隻!唔衰羅黎衰!正一小丑!

希望你小心你的字眼...如果我之前講小步的野有任何是錯....我可以在所有forum講對不起...就算登東方,apple都可以.....

他是咩人, 心照la...

我真是覺得你可憐....唔知他同你講咩....不過我當日都好似你....信錯了一個"好人"

另外,我今次真是對隻機講返個事實....

作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:13
原帖由 小步 於 2006-8-27 01:06 發表
heheeee

讚花香唔一定就會香
一個不懂飛不懂裝也不懂調的人去評價一架有片為証的 實力好機.
raptor ,hirobo demo 片都有一大班人去support.
但,唔好意思,此片只是那小子 拍回來給我看看他的技術吧了,沒你所 ...

hehe...是ge...你讚極都會一樣....

這句擺名是講你...不過冇想過還有人信你...

有興趣我可以post回你上次同我收回來的機那個eng的相俾你睇....

我都好想知咩叫個engine冇問題....而且好新...

作者: 小步    時間: 2006-8-27 01:14
cnight 我也請你小心用字
你對小第有何不滿我不理,也沒興趣去掙扎
但請不要人生攻擊
作者: 清清    時間: 2006-8-27 01:15
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:10 發表

希望你小心你的字眼...如果我之前講小步的野有任何是錯....我可以在所有forum講對不起...就算登東方,apple都可以.....

他是咩人, 心照la...

另外,我今次真是對隻機講返個事實....

面係人地俾,自己有幾多料自己知~

不如講下你認識的有幾多人玩過?

香港都無得賣,當然無零件賣,我真係好想知有咩香港人玩過?
作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:17
原帖由 小步 於 2006-8-27 01:14 發表
cnight 我也請你小心用字
你對小第有何不滿我不理,也沒興趣去掙扎
但請不要人生攻擊

haha...我擺明講你ga la....
不過不是人生攻擊...只是講緊事實...
作者: 小步    時間: 2006-8-27 01:18
是但啦, 識著你係我人生一大大大大 錯誤[當然你都會咁念,大家咁話啦]

而家係你不放棄我,天天關心我呢..

機又好,engine又好,壞的好的,就當你騙你好了.
作者: skylam    時間: 2006-8-27 01:19
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:15 發表

未來O既天材機手我哈哈......講O下笑姐哈哈.....如果部機係好野我都會玩..等多返D錢先玩返直昇機
作者: 清清    時間: 2006-8-27 01:19
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:17 發表
haha...我擺明講你ga la....
不過不是人生攻擊...只是講緊事實...

你個網無人上攪到要黎呢度攪事,笑大人個口
作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:20
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:15 發表

yee...唔知ken sir隻是咩....死law...偷回來的  

我只是講回個事實??你都說hk冇parts la...

我都知它是同air skipper 一樣...你搵air skipper 的part都唔易...
我一直都是這個meaning.....

我覺得好似是你好睇好它wow...不是有人找你在香港賣這隻野a???
作者: 馮馮ymc    時間: 2006-8-27 01:23
唔係呀嘩.................有片有相都有假.................係味吳宇森做導演先.........
作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:24
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:19 發表

你個網無人上攪到要黎呢度攪事,笑大人個口

hehe....thx我的關心....我個forum現在好好...

我攪事...唔知la...我只是一見到某人打新手主意....口就要出聲....

如果有人覺得我講的野有錯...大可以講出來...haha
作者: 小步    時間: 2006-8-27 01:26
算了,   rjx hobby 早說明此機從沒外銷,只出口國外
從rjx hobby 告知 [ken sir] {呀四] 等 id 是 深圳e路達 又名tig

因生意上問題 rjx 與tig 合不來, 因而仲傷rjx hobby 一切product.

以上從rjx hobby 得知,本人無法查出

回應parts 問題, 現今只有國外有完善零件供應
作者: skylam    時間: 2006-8-27 01:27
講真人地講咩都係假自己玩過試過先知...理得佢咩PARTS....好就繼續玩唔好就炒鬼O左佢就算....易唔易搵我都係個句...有心搵一定有....無咪好似人地咁買多部機返黎當做SPARE...
作者: 清清    時間: 2006-8-27 01:27
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:20 發表

yee...唔知ken sir隻是咩....死law...偷回來的  

我只是講回個事實??你都說hk冇parts la...

我都知它是同air skipper 一樣...你搵air skipper 的part都唔易...
我一直都是這個meaning.....

我 ...

ken sir是誰?ken蔡我就識,痴人說夢話果個~

依…咁ken sir明知無零件賣佢都買黎玩,好野喎~
作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:28
原帖由 馮馮ymc 於 2006-8-27 01:23 發表
唔係呀嘩.................有片有相都有假.................係味吳宇森做導演先.........

我冇說段片是假a

只是有師兄說過對比屎加得....屎加得會好d....
作者: 清清    時間: 2006-8-27 01:31
原帖由 skylam 於 2006-8-27 01:27 發表
講真人地講咩都係假自己玩過試過先知...理得佢咩PARTS....好就繼續玩唔好就炒鬼O左佢就算....易唔易搵我都係個句...有心搵一定有....無咪好似人地咁買多部機返黎當做SPARE...

無錯…正如個個講京商電車唔得我偏偏就買佢返黎玩,唔要架MSX~

呢個世界無野係唔得,只有個人唔得,自己唔得唔好話塊地硬!
作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:31
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:27 發表

hehe....你講野真是好明顯同他一條channel出....連口吻都一樣....

y他會買...我就唔知la...你估我是他咩....都是那句...人各有智....

只是我想俾多些人了解件事...就是hk冇parts....冇support....

p.s. 小朋友....醒下la....小心信錯賊船a....
作者: 小步    時間: 2006-8-27 01:33
sedacu evo 是f3c 機, 他有他好處,但不是一架 3d 高性能機種
同樣, 要有 高性能的50機 ,在raptor se / sedacu evo 都要用上大量金錢upgrade
而此機金屬版只是 raptor se 一半價錢,但有著比 raptor 50se 以上的性能

何來老點€???  請用技術上角度去評價, 無謂成見加人生攻擊....只是無聊話
當然我明白 市面上有幾家大店做 jr 及同種類產品,對此機敵意什高.
作者: 馮馮ymc    時間: 2006-8-27 01:33
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:28 發表

我冇說段片是假a

只是有師兄說過對比屎加得....屎加得會好d....

我攪錯................但佢只是分享資料,
並冇硬銷這個產品,不要太敏感!
作者: skylam    時間: 2006-8-27 01:34
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:27 發表

絕對空虛 〔絕對空虛〕 無人觸摸似廢堆
絕對空虛 〔絕對空虛〕 情人這晚你屬誰
係唔係黎個呀..清清
作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:35
原帖由 skylam 於 2006-8-27 01:27 發表

haha...同意你講...個個人有自己想法....有些人是like唔大路機....

不過新手唔知咩是大路...咩是小數機....我只是講返hk個情況....請問有咩問題??

而且不是個個人玩都真是可以買多隻做spare...而且有些common易抄的parts - 橫直sub 那些...為了有part而買了成隻機???
作者: 小步    時間: 2006-8-27 01:37
賊船 XDDD 信錯一個小pk  搞到我今時今日咁大爆....真係 XDDDDDD

OK OK~~~~

你得...........小朋友, 回去同你個班高人飛吧..我只是一個平凡的人
機好與壞, 人好與壞,世界自己評價,我可幸這樣pk 還有一大班好朋友.
作者: 清清    時間: 2006-8-27 01:38
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:31 發表

p.s. 小朋友....醒下la....小心信錯賊船a....

請你小心說話,我你好多架,

你無資格叫我小朋友阿細路!

阿細路啊,無錢唔好學人玩大人玩意啊,你玩唔起架
作者: 小步    時間: 2006-8-27 01:40
XDDDD ...

沒錯, 下一步我會做此機代理,正式在香港推出市面,但不是現在
廠家還有不斷改進中,當然,有心買的人rjx可保試有完善的支援服務啦
但我冇hard sell 喎,可能背後有人條氣唔順,要我必死啦.....哈哈
作者: 清清    時間: 2006-8-27 01:40
原帖由 skylam 於 2006-8-27 01:34 發表

絕對空虛 〔絕對空虛〕 無人觸摸似廢堆
絕對空虛 〔絕對空虛〕 情人這晚你屬誰
係唔係黎個呀..清清

我知到佢個網無人上攪到佢好空虛喇,

得喇,唔使又周圍唱喇,佢唔怕醜架!

作者: skylam    時間: 2006-8-27 01:42
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:35 發表

haha...同意你講...個個人有自己想法....有些人是like唔大路機....

不過新手唔知咩是大路...咩是小數機....我只是講返hk個情況....請問有咩問題??

而且不是個個人玩都真是可以買多隻做spare...而且有些 ...

機平買多隻怕咩...玩得油直都要有返咁上下錢SUPOORT...如果無錢玩靚機黎部都可能係好CHOICE...買一部靚機等於HURRCA部兩部....咁買多部當SPARE又唔怕呀...唉真係成日炒咩...我玩部EVO有人跟住教黎玩好小炒O既.....PARTS我都未換過....

作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:44
原帖由 小步 於 2006-8-27 01:33 發表
sedacu evo 是f3c 機, 他有他好處,但不是一架 3d 高性能機種
同樣, 要有 高性能的50機 ,在raptor se / sedacu evo 都要用上大量金錢upgrade
而此機金屬版只是 raptor se 一半價錢,但有著比 raptor 50se 以上的性能

何來老點€???  請用技術上角度去評價, 無謂成見加人生攻擊....只是無聊話
當然我明白 市面上有幾家大店做 jr 及同種類產品,對此機敵意什高.

請問如你所說, 它在設計同性能上點好過raptor / sedacu???

你有技術??連eng就死都說冇問題的...我想只有我這個新手先會俾人騙到....
作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:45
原帖由 小步 於 2006-8-27 01:37 發表
賊船 XDDD 信錯一個小pk  搞到我今時今日咁大爆....真係 XDDDDDD

OK OK~~~~

你得...........小朋友, 回去同你個班高人飛吧..我只是一個平凡的人
機好與壞, 人好與壞,世界自己評價,我可幸這樣pk 還有一大班 ...

haha...我只是知我同其他heli中的朋友關係不是太差....我想好過你小小la...

你a...haha...
作者: 清清    時間: 2006-8-27 01:47
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:45 發表

haha...我只是知我同其他heli中的朋友關係不是太差....我想好過你小小la...

你a...haha...

唔差就多人上你個網啦
作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:48
原帖由 清清 於 2006-8-27 01:38 發表

請你小心說話,我你好多架,

你無資格叫我小朋友阿細路!

阿細路啊,無錢唔好學人玩大人玩意啊,你玩唔起架

大人玩意???

下.要幾大先玩得ga???18夠唔夠a??

另外...都唔知你是一個漢子...定是....死都信一個只識吹牛的人 = =''
作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:51
原帖由 skylam 於 2006-8-27 01:42 發表

機平買多隻怕咩...玩得油直都要有返咁上下錢SUPOORT...如果無錢玩靚機黎部都可能係好CHOICE...買一部靚機等於HURRCA部兩部....咁買多部當SPARE又唔怕呀...唉真係成日炒咩...我玩部EVO有人跟住教黎玩好小炒O既 ...

因為你隻野已經賣了....= =''

另外....真是可以買2隻屎加得???
現在一隻屎加得只是2千2, herrican 50 都要2千2 la...

如果你要計真是冇得計wow...而且不要忘了herrican 50 是a...好多補野a...不過repair時又是貴d...

我只是講回個事實....
作者: 清清    時間: 2006-8-27 01:52
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:48 發表

大人玩意???

下.要幾大先玩得ga???18夠唔夠a??

另外...都唔知你是一個漢子...定是....死都信一個只識吹牛的人 = =''

所以話你細路呢,個大字都未知咩意思,

我睇你仲吹得羅,( 我都係聽果D幾多樓幾多樓既老闆講 )
作者: 小步    時間: 2006-8-27 01:53
呵呵...engine死 我都飛到 又cup 又 loop ..
咁 都叫死engine ..真係人o既問題了

好彩有人証XDDD
作者: skylam    時間: 2006-8-27 01:55
我意思我玩個時都未炒過.....我有人跟住之後自己去玩打八字玩埋航線都未炒過.....我只係新手玩O左唔夠20個FLIGHT..如果要UPGRADE部屎加得全金屬同hRRICAN金屬板比價錢應該差好遠喇.....我有無講錯??
作者: cnights    時間: 2006-8-27 01:59
原帖由 小步 於 2006-8-27 01:53 發表
呵呵...engine死 我都飛到 又cup 又 loop ..
咁 都叫死engine ..真係人o既問題了

好彩有人証XDDD

唉...upload唔到相tim...

不過你覺得真是人問題就是la...

因為你跟本都唔知道咩叫信義...haha
作者: 清清    時間: 2006-8-27 02:01
原帖由 cnights 於 2006-8-27 01:59 發表

唉...upload唔到相tim...

不過你覺得真是人問題就是la...

因為你跟本都唔知道咩叫信義...haha

0下…upload唔到相?使唔使教你啊?
作者: cnights    時間: 2006-8-27 02:02
原帖由 skylam 於 2006-8-27 01:55 發表
我意思我玩個時都未炒過.....我有人跟住之後自己去玩打八字玩埋航線都未炒過.....我只係新手玩O左唔夠20個FLIGHT..如果要UPGRADE部屎加得全金屬同hRRICAN金屬板比價錢應該差好遠喇.....我有無講錯??

hehe...如果你計全options..不如用屎加德最新出那隻全option去比la^^

其實,你是都覺得買多隻做spare part是好過有spare part賣...我冇話可說....

希望c兄了解問題所在...
作者: cnights    時間: 2006-8-27 02:04
原帖由 清清 於 2006-8-27 02:01 發表

0下…upload唔到相?使唔使教你啊?

小朋友a....多謝wow...
其實是我懶去upload...

另外,我覺得你個人真是怪人...善惡不分....
作者: 清清    時間: 2006-8-27 02:08
原帖由 cnights 於 2006-8-27 02:04 發表

小朋友a....多謝wow...
其實是我懶去upload...

另外,我覺得你個人真是怪人...善惡不分....

阿細路啊,聽日約你kws等,睇下邊個大?

每大一歲細路果個俾一萬蚊,十歲就十萬,ok?
作者: skylam    時間: 2006-8-27 02:08
我意思係如果係無PARTS情況O下可以咁姐..多個方法...因為部機平就可以咁...如果唔係LOGO XCELL個D機咪無晒人玩....佢地D PARTS好多都係要訂同等......PARTS問題如果要搵一定搵到....間廠又唔係CLOSE....要搵都一定有方法O既.....只不過係方唔方便姐.....
作者: cnights    時間: 2006-8-27 02:08
有時d野是唔懶得...haha

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: skylam    時間: 2006-8-27 02:11
原帖由 清清 於 2006-8-27 02:08 發表

哈哈收O左錢請我食飯.....可以O既送多部蛇仔720比我加埋MAX ENGINE...你一定收到好多呀亞清夠有突
作者: 清清    時間: 2006-8-27 02:11
原帖由 cnights 於 2006-8-27 02:08 發表
有時d野是唔懶得...haha

買返黎就咁架?你唔係咁都買啊細路?

咁你就真係喇!
作者: cnights    時間: 2006-8-27 02:11
原帖由 清清 於 2006-8-27 02:08 發表

你都傻ga....

現在是同你講年齡a???個topic講緊咩a??你知不知ga??? herrican 50 a...

如果你是真是覺得我講這隻herrican 50上有任何野錯就出聲,不是就off...
作者: 清清    時間: 2006-8-27 02:12
原帖由 skylam 於 2006-8-27 02:11 發表

哈哈收O左錢請我食飯.....可以O既送多部蛇仔720比我加埋MAX ENGINE...你一定收到好多呀亞清夠有突

人地叫我小朋友,我怕我要俾錢錢啊
作者: 小步    時間: 2006-8-27 02:14
XD ..真係死冇對証,架野比佢咁強姦法,真係唔知幾時搞成咁

講真,個engine 收回來時我都冇check 入面,只係 start到 有力飛得到就算

二手野邊個有 100%保證?  衰在又經我手, 做中介都要收錢,咁我我傻到唔收錢喎...

anyway, 當我點你啦,你人品如何好多人都一樣知.
作者: 清清    時間: 2006-8-27 02:14
原帖由 cnights 於 2006-8-27 02:11 發表

你都傻ga....

現在是同你講年齡a???個topic講緊咩a??你知不知ga??? herrican 50 a...

如果你是真是覺得我講這隻herrican 50上有任何野錯就出聲,不是就off...

嘜完來herrican 50 叫小朋友啊?邊個教你架細路?

玩唔起啊?大唔起啊?叫你媽咪俾奶你飲啦
作者: skylam    時間: 2006-8-27 02:14
原帖由 清清 於 2006-8-27 02:12 發表

人地叫我小朋友,我怕我要俾錢錢啊

我驚你收到手軟.....哈哈我唔係串你呀亞清.....
作者: cnights    時間: 2006-8-27 02:14
原帖由 清清 於 2006-8-27 02:11 發表

買返黎就咁架?你唔係咁都買啊細路?

咁你就真係喇!

當日是有人幫我買....說會check清楚....而且d錢是要俾了某人先....
我一直好似你...信了某人...

另外當日他是好大力說明這隻是他check了...飛了好小次...唉....唔想講...我當時當人是朋友...點知原來是俾人當是"羊古"

我知這些圖是ot了...不過都是想講明咩人可信....
作者: 清清    時間: 2006-8-27 02:15
唏唏唏…細路咪俾佢停~
作者: 小步    時間: 2006-8-27 02:16
到時記得請埋我啊.~~~XDDD

算啦, 同一個連咩叫 performance o既人o交 ..有咩用....heeeee

天下黑店多的是,我又唔係用槍拍住叩人買...正常人,有腦架嘛..
作者: cnights    時間: 2006-8-27 02:18
原帖由 小步 於 2006-8-27 02:14 發表
XD ..真係死冇對証,架野比佢咁強姦法,真係唔知幾時搞成咁

講真,個engine 收回來時我都冇check 入面,只係 start到 有力飛得到就算

二手野邊個有 100%保證?  衰在又經我手, 做中介都要收錢,咁我我傻到唔收錢喎 ...

hehe...人品a點都好過你...如果你想要更多野post上來...我還有a...

要不要連msn d log都post上來a???

我強姦它haha....如果計...我只是玩了一岡油 (都唔知有冇,因為未計你之前所謂的set機)...而你比我更多....真是唔知咩人姦la...
作者: 清清    時間: 2006-8-27 02:18
原帖由 cnights 於 2006-8-27 02:14 發表

當日是有人幫我買....說會check清楚....而且d錢是要俾了某人先....
我一直好似你...信了某人...

另外當日他是好大力說明這隻是他check了...飛了好小次...唉....唔想講...我當時當人是朋友...點知原來是俾 ...

咁你整張剛買返黎影既相先得架,點知係咪你攪成咁架,

宜家攪到咁你講咩都得架啦…係咪咁講先~
作者: cnights    時間: 2006-8-27 02:19
原帖由 小步 於 2006-8-27 02:16 發表

算啦, 同一個連咩叫 performance o既人o交 ..有咩用....heeeee

天下黑店多的是,我又唔係用槍拍住叩人買...正常人,有腦架嘛..

haha...不過你是最黑最冇品....
作者: 清清    時間: 2006-8-27 02:19
原帖由 小步 於 2006-8-27 02:16 發表

人地輸唔起又係度老吹啊,請唔倒食飯喇!
作者: 清清    時間: 2006-8-27 02:21
原帖由 cnights 於 2006-8-27 02:19 發表

haha...不過你是最黑最冇品....

咁你認自己係無腦啊
作者: 小步    時間: 2006-8-27 02:26
我真係冇野好講lu~~~

係啦係啦,既然係咁,貫個教教訓羅, 我都係咁念...拿左咁多屎上身

下次唔好比人騙啦

小朋友!
作者: 小步    時間: 2006-8-27 02:27
咁多位,我要訓啦, 仲要照顧bb
作者: cnights    時間: 2006-8-27 02:27
原帖由 清清 於 2006-8-27 02:18 發表

咁你整張剛買返黎影既相先得架,點知係咪你攪成咁架,

宜家攪到咁你講咩都得架啦…係咪咁講先~

我都明白...你們一定覺得是我整到如此.....

不過我拿回來後真是冇攪過個engine入面d野....而且就是只飛了一次(hov only)...(sky 那次都在)

可能我真是冇咩exp / 太信他,我跟本冇想過入面是這樣, 而且當日飛了那次之後,某人是同我打開過eng睇,還同我說,它冇咩問題,只是c ring要換only...之後我就冇攪過...

你們信就信la...我個人做事,講野都是有那句講那句...我又不會是牛....亂講野去中傷人...你估我真是pat pat痕...我今日回post...一來是因為他...我怕有人唔小心上當, 二來herrican 50在hk 是得一個人飛...冇parts....
我都是回了個topic....希望你要知道我有第一個post都是講返個事實...
作者: cnights    時間: 2006-8-27 02:28
原帖由 小步 於 2006-8-27 02:26 發表
我真係冇野好講lu~~~

係啦係啦,既然係咁,貫個教教訓羅, 我都係咁念...拿左咁多屎上身

下次唔好比人騙啦

小朋友!

haha...thx你關心....

記得找人數a....
作者: 小步    時間: 2006-8-27 02:30
咁我衰羅...  幫你收架機 冇check清楚, 欠左你一世tim 啦.

真係, 幫你架咋,賺你450架450se蚊 比你唱一世.
作者: cnights    時間: 2006-8-27 02:53
原帖由 小步 於 2006-8-27 02:30 發表
咁我衰羅...  幫你收架機 冇check清楚, 欠左你一世tim 啦.

真係, 幫你架咋,賺你450架450se蚊 比你唱一世.

haha...那些你應該收的....教到我現在都未識飛...

另外,當日我是真心當你是朋友,到今日攪成如此...真是因為錢問題,定是誠信問題...當日我都講了....朋友同你單對單都要自吹自雷,講大話,騙到一時,騙唔到一世.

我都是那句...錢冇話唔俾你賺,如果你記得買機時我有冇同你講價??記得我只是關心咩嗎???就是你是不是教我飛....到我換油機時,你又記不記得問你咩??又是這句a...

去到現在,冇氣去打la...同2隻牛去比力...我真是有心冇力, 但都要講,你自己想清楚,y個個人都如此講自己la.

to清清:

我唔知他同你講了咩.不過我講的野真是事實,而有些野更是他在msn講你的,我只可以講在他眼中只有錢,冇朋友ga. 你之前都見,他可以在其他論壇數臭c傳,而又不敢在此直說,可知此人性格. 當日你在heha中講了好多野,我在此都要thx你, 我唔知咩原因你之後冇出聲,不過經過今日,我明白了. 我由第一日玩heli到今日,我都是對事唔對人,可能有時言語上會得罪好多人,但是個個都好易一笑至之, 之後可以冇野,但是他真是一次又一次利用朋友...我真是估唔到同他收場是如此....

希望你明白...

to sky:

都是那句,今日如有得罪,多見諒,小弟只是以事論事.
作者: skylam    時間: 2006-8-27 03:22
傻喇有咩得罪我...哈哈...講O下直昇機.....大家傾完就算喇.....以前有咩O既唔好記住喇...各有各...開開心心玩O下機仲好喇..

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2