RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 始終都係噴衰左-0-"開左底燈就好覺...最後... [打印本頁]

作者: 小湘    時間: 2010-12-28 02:23
標題: 始終都係噴衰左-0-"開左底燈就好覺...最後...

因為感覺好似太透~比人睇哂入邊d野!
請問各位師兄我個殼應唔應該/可唔可以補上雺色係d車窗到呢!?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

噴左茶色~又衰左

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

最後噴黑埋...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: fat-boy    時間: 2010-12-28 03:01
噴茶色law...
作者: 小湘    時間: 2010-12-28 03:04
回復 2# fat-boy

噴一噴係咪好d-0-?
聽日試下先!!
作者: ~An神~    時間: 2010-12-28 03:05
噴左靚好多

登錄/註冊後可看大圖

作者: 小湘    時間: 2010-12-28 03:11
回復 4# ~An神~

哦~師兄果個果然精神好多~
我聽晚就拆哂d燈組噴下先!
作者: 小湘    時間: 2010-12-28 18:29
始終都係噴衰左-0-"
開左底燈就好覺...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: Noir.KAZE    時間: 2010-12-28 20:31
噴衰左邊度?
作者: 小湘    時間: 2010-12-28 20:40
回復 7# Noir.KAZE

車窗D茶色..不過影相好難睇到..
下次影張開左底燈就好覺眼
作者: Y.I.N    時間: 2010-12-28 22:28
黑底啦~~~~~~~
作者: 小湘    時間: 2010-12-28 22:33
回復 9# Y.I.N

邊到黑底?
作者: Y.I.N    時間: 2010-12-28 23:53
成個殼用黑色打底咪唔透囉~~~~
作者: 小湘    時間: 2010-12-29 00:02
噴黑埋- -

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2