RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 小噴噴 新手 [打印本頁]

作者: 路比仔    時間: 2010-8-9 01:48
標題: 小噴噴 新手
小弟剛剛買左小噴噴,但唔知點改,有冇ching幫到我呀?! thx
作者: kit1938    時間: 2010-8-9 09:51
回復 1# 路比仔

C hing 你睇吓呢絛 link 幫唔幫到你!
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... %BCQ%BCQ&page=1
作者: 路比仔    時間: 2010-8-10 13:44
回復 2# kit1938

唔該哂 ching~~
唔知出面邊度有幫人改小噴噴呢? 大約幾$ ? thx~
作者: topedo    時間: 2010-8-11 20:22
新高登二樓天棫試一試
作者: 路比仔    時間: 2010-8-12 11:31
新高登二樓天棫試一試
topedo 發表於 2010-8-11 20:22

thx~
我去左喇,佢有幫人改架,甘其實改小噴應該要買d咩架,
同埋大約幾$ ??
我想知大約價錢...
作者: X360    時間: 2010-8-12 12:19
請問好seaking 35A邊度買到?
作者: 路比仔    時間: 2010-8-13 21:34
今日去左試船(全完裝),speed慢左d,行唔到直線,玩左大約10mins就好似無電
我諗我都會拎比人改喇,但其實改小噴應該要買d咩架,
同埋大約幾$ ??
作者: 路比仔    時間: 2010-8-13 21:43
請問好seaking 35A邊度買到?
X360 發表於 2010-8-12 12:19

ching,請問你隻小噴改左d咩架??  thx~~
作者: X360    時間: 2010-8-14 02:44
ching,請問你隻小噴改左d咩架??  thx~~
路比仔 發表於 2010-8-13 21:43

http://www.youtube.com/watch?v=ADPHUMWA8mA

無大改 , 只轉了 外轉摩打 , seaking 90A ... 11.1V 2200电
作者: michaeltam    時間: 2010-8-14 07:54
登錄/註冊後可看大圖