RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Question of Power Supply [打印本頁]

作者: wsh92    時間: 2006-7-19 23:30
標題: Question of Power Supply
請問而家邊隻 Power Supply比較好用?Budget under $1000,thx
作者: AMAT    時間: 2006-7-19 23:39
咁大BUDGET就梗係MUCH MORE果隻啦~
作者: 清清    時間: 2006-7-19 23:54
原帖由 AMAT 於 2006-7-19 23:39 發表
咁大BUDGET就梗係MUCH MORE果隻啦~

咁幾時又有工房特價Supply賣啊?
作者: AMAT    時間: 2006-7-19 23:55
原帖由 清清 於 2006-7-19 23:54 發表

咁幾時又有工房特價Supply賣啊?

得一兩個人訂,所以作罷咗啦~!

等多O的人先再訂啦......
作者: 清清    時間: 2006-7-19 23:56
原帖由 AMAT 於 2006-7-19 23:55 發表

得一兩個人訂,所以作罷咗啦~!

等多O的人先再訂啦......

預我一份要大大大A數又平平平既
作者: Edde    時間: 2006-7-20 00:04
wa...師兄, 你出手咁豪, 邊隻都好咯,
much more 24A, $7xx, 唔夠盡, 買隻 BOL 30A, $8xx 啦, 唔知重有無啲貴啲呢.
作者: wsh92    時間: 2006-7-20 09:02
原帖由 Edde 於 2006-7-20 00:04 發表
wa...師兄, 你出手咁豪, 邊隻都好咯,
much more 24A, $7xx, 唔夠盡, 買隻 BOL 30A, $8xx 啦, 唔知重有無啲貴啲呢.

I have a BOL 30A already,只係吾鐘意佢太大部想換
作者: wsh92    時間: 2006-7-20 09:27
另外銅頭機買HUDY既好唔好?budget under $1000 again

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2