RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: MR02??? [打印本頁]

作者: frizen20032003    時間: 2006-7-18 22:37
標題: MR02???
上次  我去KWS 個到睇下  諗住買架MR02  ONLY車   
我問賣野個個人  佢話ONLY車要成800幾蚊  佢話勁30%   
我再問  如唔勁多30%要幾錢佢都話係800幾   

我想問 各大大  係唔係真係有D 貴D 又勁多30%架???
作者: gary    時間: 2006-7-18 22:38
嘩~~邊間呀??
作者: david6680    時間: 2006-7-18 23:11
原帖由 frizen20032003 於 2006-7-18 22:37 發表
上次  我去KWS 個到睇下  諗住買架MR02  ONLY車   
我問賣野個個人  佢話ONLY車要成800幾蚊  佢話勁30%   
我再問  如唔勁多30%要幾錢佢都話係800幾   

我想問 各大大  係唔係真係有D 貴D 又勁多30%架???

YES, MR02 FET CAR.
作者: Colin    時間: 2006-7-18 23:33
係呀,奸商最近出既02 係咪埋fet,所以佢話勁30%唔出奇
作者: frizen20032003    時間: 2006-7-19 01:41
標題: ic
但係   如果我唔買勁30%既     自己買架02   再+ fet會唔會好似佢所講既(加強) 咁快架??

同埋呢  我有架 awd  再+fet  會唔會又+快大約30%架  ??
作者: Colin    時間: 2006-7-19 11:29
佢話勁多30%呢
應該係pcb 輸出去比魔打既電流勁30%........
作者: frizen20032003    時間: 2006-7-20 00:47
標題: sorr
我都唔係好明  咁d電係唔係會用得好快??
作者: ALEXANDER    時間: 2006-7-20 07:27
原帖由 frizen20032003 於 20/7/2006 12:47 AM 發表
我都唔係好明  咁d電係唔係會用得好快??

應該係
作者: terencelyl7411    時間: 2006-7-20 09:56
可能係 Kyosho 個隻連 FET 版 mini-z 所以貴 D
作者: Colin    時間: 2006-7-20 12:51
佢係加左幾多粒FET ga?
作者: frizen20032003    時間: 2006-7-24 16:37
標題: d車本身唔係有埋fet架咩 有關連唔連架咩

作者: oasc    時間: 2006-7-24 16:43
果30%其實唔係加fet,而係將原用的3004改為3010啫.不過我見到架淨車$68x喎!
作者: Colin    時間: 2006-7-24 16:43
係型號既問題.....
本身有係跟fet,不過雞d 咁解
作者: 雞楠    時間: 2006-7-26 00:31
原帖由 oasc 於 2006-7-24 16:43 發表
果30%其實唔係加fet,而係將原用的3004改為3010啫.不過我見到架淨車$68x喎!

我都見到68X-V-"

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2