RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 請問Apex U+叉電時個OV係咪大約10V?? [打印本頁]

作者: herbert1    時間: 2006-7-17 18:10
標題: 請問Apex U+叉電時個OV係咪大約10V??
請問Apex U+叉7.2V電時個Output Voltage係咪大約10V ??

因為我見個output voltage有成10.幾V  ,  想問下用緊既朋友係咪都係咁........

我排電係IB 3800

唔該大家
作者: redtigerhk    時間: 2006-7-17 22:31
原帖由 herbert1 於 2006-7-17 18:10 發表
請問Apex U+叉7.2V電時個Output Voltage係咪大約10V ??

因為我見個output voltage有成10.幾V  ,  想問下用緊既朋友係咪都係咁........

我排電係IB 3800

唔該大家

我差ib 3000 同 3600 都係 10.幾v
作者: herbert1    時間: 2006-7-17 22:50
真係唔該晒 ,
因為玩咁耐冇留意........以為我個差機唔正常 , 因為唔知叉7.2V電要output 10.幾V
作者: redtigerhk    時間: 2006-7-17 23:06
原帖由 herbert1 於 2006-7-17 22:50 發表
真係唔該晒 ,
因為玩咁耐冇留意........以為我個差機唔正常 , 因為唔知叉7.2V電要output 10.幾V

唔駛唔該~
你都幫過我

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2