RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 問路 ,關於來咁元旦自駕遊 !~ [打印本頁]

作者: MAZDA    時間: 2009-12-26 23:33
標題: 問路 ,關於來咁元旦自駕遊 !~
想問 , 如我搭城記930 於荃灣西站總站落車後 , 沿邊個方向可以直
接進入青山公路?  因為來咁1月1日清早小弟來一次自駕遊 , 由荃灣
西站行到去深井/浪tsui園.....用巴士去...

thx!~
作者: lkwmic    時間: 2009-12-26 23:51
沿海邊的公園往麗城方向便可!
作者: TJ~1    時間: 2009-12-26 23:53
果條路都唔少野嫁bo

中途係咪一個休息站都冇?
休息站=7-11, ok 細細既茶餐廳 等等

定係會有油站??
作者: chan951130    時間: 2009-12-26 23:55
想問 , 如我搭城記930 於荃灣西站總站落車後 , 沿邊個方向可以直
接進入青山公路?  因為來咁1月1日清早小弟來一次自駕遊 , 由荃灣
西站行到去深井/浪tsui園.....用巴士去...

thx!~
MAZDA 發表於 2009-12-26 23:33

中途有咩事你就搬死-,-......
作者: 家豪    時間: 2009-12-26 23:56
果條路都唔少野嫁bo

中途係咪一個休息站都冇?
休息站=7-11, ok 細細既茶餐廳 等等

定係會有油站??
TJ~1 發表於 2009-12-26 23:53

麗城有,跟住就要到深井先有,有排行
作者: memberbilly    時間: 2009-12-26 23:58
而家都行到既.如果早十年前,一定比車車死
作者: lkwmic    時間: 2009-12-27 00:09
不是太難行的,現在已改善了很多!
作者: Jazz_Wan    時間: 2009-12-27 21:47
下. 好大條斜路wor,
超級斜, 你洗唔洗想一想先呀!
作者: 馬輝    時間: 2009-12-27 22:14
不過一係找多個人陪你行會好D
作者: Jazz_Wan    時間: 2009-12-28 02:58
不過一係找多個人陪你行會好D
馬輝 發表於 2009-12-27 22:14

萬兄, 點解唔開post叫人去要自己玩自己既?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2