RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 請問有無師兄係mk買太古大拖船呢? [打印本頁]

作者: @123    時間: 2009-10-17 23:27
標題: 請問有無師兄係mk買太古大拖船呢?
請問有無師兄係mk買太古大拖船呢?
作者: 904    時間: 2009-10-18 14:19
[quote]請問有無師兄係mk買太古大拖船呢?
@123 發表於 2009-10-17 23:27

登錄/註冊後可看大圖
[/quote...要買的..就..祝你好運..
作者: 丘引    時間: 2009-10-18 16:03
會唔會又係同某間 [黑]店做代理呢
[quote]請問有無師兄係mk買太古大拖船呢?

登錄/註冊後可看大圖
[/quote...要買的..就..祝你好運..
904 發表於 2009-10-18 14:19

作者: seeman    時間: 2009-10-18 19:27
牛頭角有一得買bor,唔去睇下
作者: xyp    時間: 2009-10-18 20:03
2# 904
因為我見大拖船好像好勁,係永利睇個隻細D,但就紙細D?
作者: andrew007    時間: 2009-10-18 20:06
永利老細D手工一流
作者: @123    時間: 2009-10-18 20:07
大拖船是否勁差,得個樣,無用....................
作者: andrew007    時間: 2009-10-18 20:13
大拖船先至好玩,可以加好多野,如水炮,原地自轉,吊臂等等,有$有地方一定玩大拖砵
作者: @123    時間: 2009-10-18 20:15
6# andrew007 我都有同感,雖然星期五,老板未開門,但我睇到門口隻拖船好靚,勁!!!!!!!!!!!!!!!
作者: andrew007    時間: 2009-10-18 20:51
佢係永利都開咗好耐,依家係第二次係永利開,好多年前係永利都見過佢,其實以前係香港都有間好出名賣船的店鋪,係北角碼頭,不過老細唔係度之後就無再做,我第一隻船都係係佢度買
作者: bigcar    時間: 2009-10-18 21:35

.............永利的背後歷史你知多小??
他背後的拖船也有一段可歌可泣的故事........
作者: jackyming.    時間: 2009-10-18 22:51
請問有無師兄係mk買太古大拖船呢?

你係MK見到果隻唔同我地D幾隻架,我地係香港自已造,成本兩萬蚊隻,1:40size,同你見到果隻天同地之分
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=97231&extra=page%3D2
作者: jackyming.    時間: 2009-10-18 22:57
6# andrew007  我都有同感,雖然星期五,老板未開門,但我睇到門口隻拖船好靚,勁!!!!!!!!!!!!!!!
@123 發表於 2009-10-18 20:15

你買之前睇下D個船友post先,D隻太古比例又細左同又化學
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=131787&highlight=
作者: @123    時間: 2009-10-18 23:25
13# jackyming. 多謝師兄提點,但如果買拖船係咪去永利呢?
作者: seeman    時間: 2009-10-19 01:17
永利老細D手工一流
andrew007 發表於 2009-10-18 20:06

佢拖野仲一流tim
作者: MOD469    時間: 2009-10-19 10:50
你係MK見到果隻唔同我地D幾隻架,我地係香港自已造,成本兩萬蚊隻,1:40size,同你見到果隻天同地之分
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=97231&extra=page%3D2
jackyming. 發表於 2009-10-18 22:51
jackyming.師兄..係時候大家飯局..
作者: andrew007    時間: 2009-10-19 20:30
.............永利的背後歷史你知多小??
他背後的拖船也有一段可歌可泣的故事........
bigcar 發表於 2009-10-18 21:35

可唔可以講吓
作者: 丘引    時間: 2009-10-19 22:05
seeman? 拖D嘜嘢啊?
佢拖野仲一流tim
seeman 發表於 2009-10-19 01:17

作者: @123    時間: 2009-10-21 01:08
[url=http://bbs.rc-evo.com/redirect.php?g
oto=findpost&pid=1426940&ptid=149333]16#[/url] MOD469
師父眞係師父,勁!!!!!!!!!
作者: mkjeo    時間: 2009-10-21 18:11
唔好買呀,奶野架,我隻都未有貨呀,你睇下霍師兄,jackyming,yyy,佢地會不會幫你造啦
作者: jackyming.    時間: 2009-10-24 22:22
唔好買呀,奶野架,我隻都未有貨呀,你睇下霍師兄,jackyming,yyy,佢地會不會幫你造啦
mkjeo 發表於 2009-10-21 18:11

唔會......................
作者: bigcar    時間: 2009-10-24 23:17
mkjeo 發表於 21-10-2009 18:11

當冇左枝小黑五囉..............
作者: 小拖船    時間: 2009-10-25 06:21

唔會......................我
jackyming. 發表於 2009-10-24 22:22

我都唔會.......................因無 .
作者: 丘引    時間: 2009-10-25 16:09
M2多D
bigcar 發表於 2009-10-24 23:17

作者: mkjeo    時間: 2009-10-26 15:46
bigcar 發表於 2009-10-24 23:17

我係想買這枝
LEICA APO-SUMMICRON-M 90 mm f/2 ASPH

作者: MOD469    時間: 2009-10-26 16:15
[quote]
我係想買這枝
LEICA APO-SUMMICRON-M 90 mm f/2 ASPH
mkjeo 發表於 2009-10-26 15:46

登錄/註冊後可看大圖
[/quote師兄..有機會一齊放船.飲茶同我們的船影下相..

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2