RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 有師兄改過NQD既水上電單車嗎? [打印本頁]

作者: yee    時間: 2009-9-25 11:36
標題: 有師兄改過NQD既水上電單車嗎?
有師兄改過NQD既水上電單車嗎?有內構可提供參考嗎?
Thankyou

作者: kit1938    時間: 2009-9-25 13:29
Yee 兄,呢部野我個friend玩過,佢玩原裝野但改li-po 7.4V 都ok快喎!
作者: yee    時間: 2009-9-25 14:12
kit C Hing
沒改控?
作者: pl    時間: 2009-9-25 14:37
C Hing 依架野盡可以係邊道找到呀.
作者: kit1938    時間: 2009-9-25 14:46
佢用返原裝控,5-6米都冇問題,遠 d 佢就唔敢試。驚返唔到來。另外佢原裝個電變就真係麻麻,原因係佢唔係無段變速,一係就唔行,一行就極速,冇得慢遊,激鬼死,佢話遲 d 都引唔住要改無刷。

作者: yee    時間: 2009-9-25 15:35
Thankyou,please show the `inside`photo if your friend is modifty.
Regards
作者: kit1938    時間: 2009-9-25 17:11
Thankyou,please show the `inside`photo if your friend is modifty.
Regards
yee 發表於 2009-9-25 15:35

ok may be later!
作者: yee    時間: 2009-9-25 17:23
ok may be later!
kit1938 發表於 2009-9-25 17:11

Thankyou C Hing
作者: chow169    時間: 2009-9-25 20:22
邊道找到呀X2
Thanks!!
作者: 清清    時間: 2009-9-25 22:54
C Hing 依架野盡可以係邊道找到呀.
pl 發表於 2009-9-25 14:37

我好似響新高登一樓見過!
作者: pl    時間: 2009-9-28 16:34
我好似響新高登一樓見過!
清清 發表於 2009-9-25 22:54

THX,去睇下先.
作者: 九龍SCANIA    時間: 2009-9-28 21:14
點玩呀 什麼涯
作者: ~CCXR~    時間: 2009-9-29 13:28
佢用返原裝控,5-6米都冇問題,遠 d 佢就唔敢試。驚返唔到來。另外佢原裝個電變就真係麻麻,原因係佢唔係無段變速,一係就唔行,一行就極速,冇得慢遊,激鬼死,佢話遲 d 都引唔住要改無刷。

kit1938 發表於 2009-9-25 14:46

but not proportion...

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2