RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 8月25日 星期2 九龍區貨車活動小聚會荔枝角至奧運 相片發放 [打印本頁]

作者: 有勇冇謀    時間: 2009-8-26 01:05
標題: 8月25日 星期2 九龍區貨車活動小聚會荔枝角至奧運 相片發放

留位1

[attach]295282[/attach]
大合照, 難得平曰都有咁多 師兄參與
[attach]295317[/attach]
[attach]295318[/attach]
[attach]295319[/attach]
[attach]295320[/attach]
以下兩架車涉嫌衝紅燈被影相
[attach]295321[/attach]
[attach]295322[/attach]
作者: 有勇冇謀    時間: 2009-8-26 01:06

小弟個人相集...
[attach]295323[/attach]
[attach]295324[/attach]
[attach]295325[/attach]
已經唔記得點玩車的 "的其玲" 再度現身
[attach]295326[/attach]
抄車前最後一攝
[attach]295327[/attach]
得到 某師兄的秘密武器, 即刻 sharp 醒 晒...

有更多相片由其他 師兄接力.....thx
作者: Jazz_Wan    時間: 2009-8-26 01:12
期待你的photos
作者: romeo    時間: 2009-8-26 01:23
勇sir   唔好意思呀
作者: 清清    時間: 2009-8-26 01:54
勇哥你地好熱鬧啊
作者: Jazz_Wan    時間: 2009-8-26 02:41
留位1

首先大合照一張
有勇冇謀 發表於 2009-8-26 01:05

差我一架呀
作者: hinghing    時間: 2009-8-26 06:48
my hiace  join your party  ok  ma  ????
作者: 有勇冇謀    時間: 2009-8-26 09:16
勇sir   唔好意思呀
romeo 發表於 2009-8-26 01:23

唔緊要, 架車落得地就預左難, 不過係自己唔小心居多, 仲要撞到另一位 師兄....sorry
作者: Q-pet    時間: 2009-8-26 10:30
尋晚發生左咩事呀??
係呀同華仔傾成點?
作者: 馬輝    時間: 2009-8-26 10:46
尋晚發生左咩事呀??
係呀同華仔傾成點?
Q-pet 發表於 2009-8-26 10:30

阿勇架密斗一野炒左落某位師兄隻腳度...
作者: 有勇冇謀    時間: 2009-8-26 10:51
係...發生致命車禍, 我架密豆撞死人家隻腳.....嗚嗚
另外, 琴晚大家玩得太開心, 已經唔記得左d唔開心 o既 野 啦....
作者: 馬輝    時間: 2009-8-26 10:52
尋晚其實都熱,最慘係架車去到終點又死六角...結果再加了仲夏夜的WEIGHTS TRAINING
作者: 有勇冇謀    時間: 2009-8-26 10:59
尋晚其實都熱,最慘係架車去到終點又死六角...結果再加了仲夏夜的WEIGHTS TRAINING
馬輝 發表於 2009-8-26 10:52

o物 好彩囉, 最後先死, 如果唔係要漏夜 call 奧單兄出車吊你走....
作者: Q-pet    時間: 2009-8-26 11:06
熱度曬豬肉囉咁--
我今晚同利達平路車決戰
作者: sing2008    時間: 2009-8-26 11:38
good呀,d相好正呀~~
作者: Jazz_Wan    時間: 2009-8-26 12:10
o物 好彩囉, 最後先死, 如果唔係要漏夜 call 奧單兄出車吊你走....
有勇冇謀 發表於 2009-8-26 10:59

單爺唔係去打野戰咩??
作者: superchucu    時間: 2009-8-26 20:00
仲有冇相
作者: romeo    時間: 2009-8-26 21:34
  相
作者: 電車怪~傑    時間: 2009-8-26 23:38
一點相片....
作者: Jazz_Wan    時間: 2009-8-27 00:15
點解d相又冇我分既???
作者: 電車怪~傑    時間: 2009-8-27 00:19
點解d相又冇我分既???
Jazz_Wan 發表於 2009-8-27 00:15

因為我係你未來之前我就走左啦....sorry
作者: Jazz_Wan    時間: 2009-8-27 00:23
因為我係你未來之前我就走左啦....sorry
電車怪~傑 發表於 2009-8-27 00:19

唔打緊, 有你d相頂住條癮先
作者: Jazz_Wan    時間: 2009-8-27 00:25
呀季架車條眉燈變左6色
作者: 電車怪~傑    時間: 2009-8-27 00:26
呀季架車條眉燈變左6色
Jazz_Wan 發表於 2009-8-27 00:25

哈哈....執色溫過左火添...hehe
作者: Hiacewagon    時間: 2009-8-27 00:41

我又貼先...XDD

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: hinghing    時間: 2009-8-27 11:19
feel so good
作者: Jazz_Wan    時間: 2009-8-27 13:12
中於有我分, 哈哈
作者: 馬輝    時間: 2009-8-27 13:35
中於有我分, 哈哈
Jazz_Wan 發表於 2009-8-27 13:12

可惜大部份攝影係旅程早期進行
作者: romeo    時間: 2009-8-27 22:08
勇哥  你架車點呀      整唔整到呀
作者: 哈哈笑    時間: 2009-8-29 10:20
貼Y貼Y貼Y

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2