RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 花柳巴小改做 [打印本頁]

作者: chan951130    時間: 2009-5-25 22:13
標題: 花柳巴小改做
收左各大師父意見....我會把我部車改小小野
1.現在呢只金真係.....轉龍運巴
2.轉車頭燈色
作者: samhang81    時間: 2009-5-25 22:14
c兄努力呀..
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 22:17
轉龍運 =.="
作者: 棉棉頭上飛花    時間: 2009-5-25 22:19
不如執靚0的位先再上灰....再上色 = ='
作者: chan951130    時間: 2009-5-25 22:21
不如執靚0的位先再上灰....再上色 = ='
棉棉頭上飛花 發表於 2009-5-25 22:19

都未開工--"
作者: Q-pet    時間: 2009-5-25 22:26
算啦你...你不如拎去火葬場啦
作者: albertau2011    時間: 2009-5-25 22:29
no, no, no. keep walking.....
作者: absee    時間: 2009-5-25 22:31
努力呀...樓主
作者: 家豪    時間: 2009-5-25 22:47
你執好d架車先上色啦~
唔好咁浪費d錢喇
作者: chan951130    時間: 2009-5-25 22:50
你執好d架車先上色啦~
唔好咁浪費d錢喇
家豪 發表於 2009-5-25 22:47

我唔係未汁好就上油....係因為我開過車頭同車頂..之後順路換色
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 22:51
佢要浪費無計...你見唔到張相啦咩 以經買左油啦=_=
又係揮手就有了~_~
作者: 家豪    時間: 2009-5-25 22:52
佢要浪費無計...你見唔到張相啦咩 以經買左油啦=_=
又係揮手就有了~_~
卍亮卍 發表於 2009-5-25 22:51

如果我都有金手指就好lu~~~~~
作者: 家豪    時間: 2009-5-25 22:53
我唔係未汁好就上油....係因為我開過車頭同車頂..之後順路換色
chan951130 發表於 2009-5-25 22:50

咁你洗鬼咁早買油咩
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 22:54
無計 陳sir有錢ma~_~
作者: 家豪    時間: 2009-5-25 22:56
無計 陳sir有錢ma~_~
卍亮卍 發表於 2009-5-25 22:54

我們眼中既幸福小朋友
陳生,希望今次你唔好又比我地呢班膽小既車友
一d special既驚喜喇
作者: chan951130    時間: 2009-5-25 22:57
咁你洗鬼咁早買油咩
家豪 發表於 2009-5-25 22:53

我汁完都要噴啦 買早左d  
作者: 家豪    時間: 2009-5-25 22:58
我汁完都要噴啦 買早左d  
chan951130 發表於 2009-5-25 22:57

咁你都岩既,
你今次唔好咁心急喇~
比心機啦,加油呀
作者: chan951130    時間: 2009-5-25 23:00
加油@@....
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 23:01
唔好又比的驚嚇比我地啵....
作者: chan951130    時間: 2009-5-25 23:01
我們眼中既幸福小朋友
陳生,希望今次你唔好又比我地呢班膽小既車友
一d special既驚喜喇
家豪 發表於 2009-5-25 22:56

我?夠亮副總有$
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 23:02
陳sir 你仲多錢過我啵=-=
作者: 家豪    時間: 2009-5-25 23:03
我?夠亮副總有$
chan951130 發表於 2009-5-25 23:01

佢有,不過佢係自己辛辛苦苦自己搵嘛
作者: lsl86712    時間: 2009-5-25 23:03
不如改做冥通巴士公司會更好
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 23:04
哈哈....冥通巴士有限公司
作者: 家豪    時間: 2009-5-25 23:04
不如改做冥通巴士公司會更好
lsl86712 發表於 2009-5-25 23:03

咁大獲
作者: man01    時間: 2009-5-25 23:05
下場係點.....我都唔知~_~
作者: z1118    時間: 2009-5-25 23:05
冥巴

作者: man01    時間: 2009-5-25 23:06
yeah
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 23:07
要噴黑白色啵 @o@
作者: 柊建一    時間: 2009-5-25 23:07
龍運D車花你會如何弄=0=? 不只是噴就搞掂...
(E.G 隻飛機)

作者: 家豪    時間: 2009-5-25 23:07
咁好hurt佢架啵~
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 23:08
咁又說得岩  有隻飛機仔係到 你點噴@_@
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 23:09
呢樣真係要考驗陳sir技術...陳sir整到出來 記得開班教我地啦@o@
作者: 棉棉頭上飛花    時間: 2009-5-25 23:10
我第一個報名
作者: man01    時間: 2009-5-25 23:10
咁好hurt佢架啵~
家豪 發表於 2009-5-25 23:07

你話緊我
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 23:11
陳sir 到時記得開班教授噴飛機仔同案上部車到呀...
作者: 家豪    時間: 2009-5-25 23:14
你話緊我
man01 發表於 2009-5-25 23:10

唔係唷
作者: 老古    時間: 2009-5-25 23:15
枉在下之前還稱讚你,原來你只是草草完成這樣的一個作品,在下現在十分氣憤,請你快出來解釋一番。
作者: 家豪    時間: 2009-5-25 23:15
我第一個報名
棉棉頭上飛花 發表於 2009-5-25 23:10

我都報啦xd
作者: chan951130    時間: 2009-5-25 23:16
9巴個logo我都唔係噴....貼上佢咪得
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 23:19
但你噴龍運的色 都高技術^_^
作者: lsl86712    時間: 2009-5-25 23:22
提供一隻飛機給你吧,陳SIR
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 23:29
提供一隻飛機給你吧,陳SIR
lsl86712 發表於 2009-5-25 23:22

good ar ..陳sir  噴呢隻飛機呀
作者: MRX-2    時間: 2009-5-25 23:30
龍運D車花你會如何弄=0=? 不只是噴就搞掂...
(E.G 隻飛機)
柊建一 發表於 2009-5-25 23:07

陳生打算打佢落黎就算。
作者: 老古    時間: 2009-5-25 23:33
太多搞作了。
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 23:34
陳生打算打佢落黎就算。
MRX-2 發表於 2009-5-25 23:30

陳sir會用咩 打落部飛機落黎??
作者: jt2106    時間: 2009-5-25 23:37
跟本個殼就係失敗作,就算你再點汁黠改色都唔會有好結果…
作者: chan951130    時間: 2009-5-25 23:38
跟本個殼就係失敗作,就算你再點汁黠改色都唔會有好結果…
jt2106 發表於 2009-5-25 23:37

你只要做得好過我.....我就係失敗
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 23:40
陳sir  汁好先好噴  唔係你真係以前個句  二世祖 亂花錢=_="
作者: chan951130    時間: 2009-5-25 23:42
陳sir  汁好先好噴  唔係你真係以前個句  二世祖 亂花錢=_="
卍亮卍 發表於 2009-5-25 23:40

我估我部野無1-2個星期都唔得 ...唔係都唔報貨櫃BAND ...上次拎部巴士去大埔真係易過拎貨櫃好多
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 23:44
你知你部貨櫃重呢= ="v
作者: chan951130    時間: 2009-5-25 23:45
你知你部貨櫃重呢= ="v
卍亮卍 發表於 2009-5-25 23:44

係好Q重 唔講啦
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-25 23:47
陳sir你要訓既咩= =
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 00:00
其實陳生咁樣先好,只少佢肯嘗試、肯實行,唔同其他人一味得個吹字,同埋我覺得大家都無資格去到咁盡,一個小朋友擺了,不是你的殺父仇人,你要批評其他人的作品,你要先有一個獲大家認同既作品,如果你話:我架高屋雞 ...
C仔 發表於 2009-5-25 23:51

我地意思係...咁當初點解佢唔一次個整呢??整得好好睇先出黎未仲好
何況樣樣都係錢黎嫁...
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-26 00:19
我意思係叫佢 汁好哂先重新噴油啵,,如果佢噴完 發覺有問題 又要汁過 再噴油 咁樣咪哂錢  宜家提佢姐
作者: SF-scat    時間: 2009-5-26 00:27
冇見大家一排...陳生可以玩到咁大既
大個想開衣紙鋪啊?
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-26 00:28
冇見大家一排...陳生可以玩到咁大既
大個想開衣紙鋪啊?
SF-scat 發表於 2009-5-26 00:27

你咁講佢嫁=_=
作者: SF-scat    時間: 2009-5-26 00:30
你咁講佢嫁=_=
卍亮卍 發表於 2009-5-26 00:28

我一早同佢講左不如車身重做嫁啦...
佢以為我同佢吹水乍嘛= =
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-26 00:31
呵呵....由佢啦....我地都係等佢執番令仔先啦
作者: SF-scat    時間: 2009-5-26 00:35
呵呵....由佢啦....我地都係等佢執番令仔先啦
卍亮卍 發表於 2009-5-26 00:31

希望係大家有生之年會見到啦= =
唔係到時真係要買佢d巴士係上面玩啦= =
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-5-26 00:48

回c仔

80%認同   ~~~    20% 係 ~~~...........

佢呢d咁既巴~~~我諗多好人都會整到~~~~人人整到佢咁~~~~就真係唔使玩車~~
好似琴日咁~~~架車係咁死~~琴日係咁死機米~~但佢個設計又無腦~~~上返佢又難~~so~~第日又唔知死咩~~~架車重要避震move時~~連條車架都move~~~設計失敗 ~~~

coolboy講得岩~~~我覺得笑佢個d 人係咪真係可以笑佢?....如果真係笑佢車架差~成日壞~大家可以~~因
佢真係阻住人玩~~~~但自己無"成名作"一味笑人車外表~~~就要諗下~~.

但陳生最叫我覺得佢醒的~~係佢條40尺港拖~~~~就算佢出黎玩車~~都叫"零捨不同"~
都叫有自己既凸色~
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 00:55
回c仔

80%認同   ~~~    20% 係 ~~~...........

佢呢d咁既巴~~~我諗多好人都會整到~~~~人人整到佢咁~~~~就真係唔使玩車~~
好似琴日咁~~~架車係咁死~~琴日係咁死機米~~但佢個設計又無腦~~~上返佢又難~~so~~第日 ...
GUITAR_VIP 發表於 2009-5-26 00:48

我都認同你講法..係佢一個細路整到一架巴士係唔簡單..
問題係,,佢整完有D野又唔再汁好佢..上次覺得萬向有D問題佢都唔理先..搞到小肥洋佢地呆等..明知有問題而唔去正視..咁好多時我地講黎做咩?
叫佢汁靚D個車頭..個時又話無錢..又來又一大堆筆地變出黎..前一句後一句..唉...如果當初問左利達你意見..到頭來佢有自己一堆整巴士方式..但結果呢??咁一早唔洗問你啦...所以你覺得好嬲定好笑丫...
我都覺佢港拖唔錯...櫃同架可以分開...正!!!
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-5-26 01:08
我都認同你講法..係佢一個細路整到一架巴士係唔簡單..
問題係,,佢整完有D野又唔再汁好佢..上次覺得萬向有D問題佢都唔理先..搞到小肥洋佢地呆等..明知有問題而唔去正視..咁好多時我地講黎做咩?
叫佢汁靚D個車頭.. ...
Q-pet 發表於 2009-5-26 00:55

講得岩~~~成日叫我比野佢~~~~話無$ ~~~但都好無既~~請左我食新地

佢車架好有問題~~~但都行到下咁啦~haha

但點都應該整到架車好好行先羅~~~成日係咁整
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 01:16
講得岩~~~成日叫我比野佢~~~~話無$ ~~~但都好無既~~請左我食新地

佢車架好有問題~~~但都行到下咁啦~haha

但點都應該整到架車好好行先羅~~~成日係咁整
GUITAR_VIP 發表於 2009-5-26 01:08

你未當佢...以前架R620囉...個時同佢唔熟..當初我仲係新手咩都唔識..
第一次出車我無任何事..但佢就..整車個時D零件唔要掉係地下..又唔汁..
後來消防超幫佢整..個時就捉虫啦..要拆左個拖架拎零件..
作者: 家豪    時間: 2009-5-26 01:19
其實陳生咁樣先好,只少佢肯嘗試、肯實行,唔同其他人一味得個吹字,同埋我覺得大家都無資格去到咁盡,一個小朋友擺了,不是你的殺父仇人,你要批評其他人的作品,你要先有一個獲大家認同既作品,如果你話:我架高屋雞 ...
C仔 發表於 2009-5-25 23:51

師兄,我之前講既野唔係話佢錯d咩,
我自己亦好欣賞佢可以整架巴士出黎
佢有錢佢玩佢既事,但物資唔係咁浪費法,
只不過我同佢身為車友仔既,已經當佢係一個朋友,
有時有d野,叫佢唔好浪費,講話揾錢有幾難,
都係希望佢知道,有d野唔係必然,
要好好咁珍惜,而唔係話要咩就有咩,
個人觀點,敬請勿插
作者: samhang81    時間: 2009-5-26 01:20
c兄有相睇咪
作者: 家豪    時間: 2009-5-26 01:24
回c仔

好似琴日咁~~~架車係咁死~~琴日係咁死機米~~但佢個設計又無腦~~~上返佢又難~~so~~第日 ...
GUITAR_VIP 發表於 2009-5-26 00:48

其實佢玩左幾耐我就唔清楚,
但講真,以佢咁既年紀可以diy咁多野出黎,
我已經覺得佢好勁,
佢已經好我好多喇~~
我出親車都至少壞一次既xdxd
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 01:27
師兄,我之前講既野唔係話佢錯d咩,
我自己亦好欣賞佢可以整架巴士出黎
佢有錢佢玩佢既事,但物資唔係咁浪費法,
只不過我同佢身為車友仔既,已經當佢係一個朋友,
有時有d野,叫佢唔好浪費,講話揾錢有幾難,
都 ...
家豪 發表於 2009-5-26 01:19

家豪..到陳仔有一日投身社會..佢返工...就會知道當初我地D大哥哥同姐姐點話佢都好
原來係有道理...陳仔.你呢個年齡老豆同老母養你係應該..
但下下物質上要追求.又點呢??次次問你老豆媽子拎錢...係佢地點都會比你.咁又點呢?
有句說話你都知嫁..錢唔係萬能..但無錢就好頭疼..
你老豆做中港運輸日做夜做為左邊個??你阿媽又係你老豆公司做野..
你阿媽都叫我同你家姐JA係Q-PET嫂睇住你..但我地有用咩??
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 01:30
遲下你又一支新鏡頭...我都想玩相機啦
你就叫我買啦買啦...大佬..大啦啦幾千蚊...D錢真係識變出黎咩..
我都知買容易囉...我而嫁經濟又唔好..起碼搬番去老豆度我有番個錢就真係買相機啦
就算你阿哥用緊N82..我仲差小小供完JA...以前一炮個啦...
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 01:36
好似你咁..今日我係公司雖然無野做..你又無啦啦上左手提MSN..
又話上中文堂好悶...你要我答你咩??
作者: 家豪    時間: 2009-5-26 01:37
家豪..到陳仔有一日投身社會..佢返工...就會知道當初我地D大哥哥同姐姐點話佢都好
原來係有道理...陳仔.你呢個年齡老豆同老母養你係應該..
但下下物質上要追求.又點呢??次次問你老豆媽子拎錢...係佢地點都會比你 ...
Q-pet 發表於 2009-5-26 01:27

Q-sir~有d野,未經歷過唔會知
我唔講得係有錢人,但我細時同陳生差唔多,
要咩有咩,一星期唔會見自己老豆幾次,
我返學,佢出左門開工,我訓覺,佢先岩岩收工未返到,
佢地為咩?個個父母都係為左比d仔女幸福,
我細個好唔識諗~咩都唔珍惜,到依家,
我自己on...dog dog咁返黎hk
由佢地2個元老係外國,
佢地一句都冇話過我,only有1句"
自己小心d啦,路係自己揀"
早幾年,我先開始識珍惜番身邊既野,
冇咩野係必然,自己真係要好好珍惜everything囉~
作者: 家豪    時間: 2009-5-26 01:38
遲下你又一支新鏡頭...我都想玩相機啦
你就叫我買啦買啦...大佬..大啦啦幾千蚊...D錢真係識變出黎咩..
我都知買容易囉...我而嫁經濟又唔好..起碼搬番去老豆度我有番個錢就真係買相機啦
就算你阿哥用緊N82..我仲差 ...
Q-pet 發表於 2009-5-26 01:30

其實我都計劃買單反中xd
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 01:43
Q-sir~有d野,未經歷過唔會知
我唔講得係有錢人,但我細時同陳生差唔多,
要咩有咩,一星期唔會見自己老豆幾次,
我返學,佢出左門開工,我訓覺,佢先岩岩收工未返到,
佢地為咩?個個父母都係為左比d仔女幸福,
我細個好 ...
家豪 發表於 2009-5-26 01:37

呢D未自己內心既一番說話囉"
其實你打呢D心內有無一種心酸想喊??
我個次都有想喊...就係搬出黎住洗費好大..加上Q嫂又搵唔到工做..自己又玩車..銀行以前D儲番來個D錢..係咁跌....返個屋企食飯...比錢老豆個時...我好內無比佢地..
老豆話唔要..叫我自己用啦...仲問我有無錢洗呀..當場心都酸..仲想喊...當時我唔知講咩好...
永遠都係屋企人最親
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-5-26 01:43
敗家陳^3^)))
作者: 家豪    時間: 2009-5-26 01:46
呢D未自己內心既一番說話囉"
其實你打呢D心內有無一種心酸想喊??
我個次都有想喊...就係搬出黎住洗費好大..加上Q嫂又搵唔到工做..自己又玩車..銀行以前D儲番來個D錢..係咁跌....返個屋企食飯...比錢老豆個時...我 ...
Q-pet 發表於 2009-5-26 01:43

哈哈~在心中啦~
係人都會經歷呢d既時間,睇係遲定早既姐,
到佢經歷既時候,就知點解我地會話佢架喇
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 01:53
何況陳仔..你識到我地呢一班大哥哥同大姐姐你有好多得著
我地起碼唔會好似細路咁玩玩下..人大左諗野方式唔同...
好多野要為將來打算...我都想結婚生仔..但指問將來我比唔比到幸福佢地
作者: 家豪    時間: 2009-5-26 01:57
何況陳仔..你識到我地呢一班大哥哥同大姐姐你有好多得著
我地起碼唔會好似細路咁玩玩下..人大左諗野方式唔同...
好多野要為將來打算...我都想結婚生仔..但指問將來我比唔比到幸福佢地
Q-pet 發表於 2009-5-26 01:53

咁又唔好講到我地見識好似好多咁,
仲有幾廿年人,我地呢d只係見識比佢多少少姐,
活到老,學到老咁啦~
終有一日佢會明既
作者: lajar    時間: 2009-5-26 01:57
你只要做得好過我.....我就係失敗
chan951130 發表於 2009-5-25 23:38

陳仔突然咁有文采嘅

重有呀,{banned}仔,唔好買咁Q多噴畢地啦....噴100層先夠厚幫車頭做型,浪費$$ (($50蚊1罐,我上次1路噴,條jj一路赤赤痛))
D噴畢地留番最後用ok?? 你而家不如用造型畢地($30)'文'車頭,再麿平....先噴重好
唔識買我影相俾你睇
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 02:01
咁又唔好講到我地見識好似好多咁,
仲有幾廿年人,我地呢d只係見識比佢多少少姐,
活到老,學到老咁啦~
終有一日佢會明既
家豪 發表於 2009-5-26 01:57

咁起碼好個同佢個咁上下年齡玩丫嗎=-=死野
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 02:02
陳仔突然咁有文采嘅

重有呀,{banned}仔,唔好買咁Q多噴畢地啦....噴100層先夠厚幫車頭做型,浪費$$ (($50蚊1罐,我上次1路噴,條jj一路赤赤痛))
D噴畢地留番最後用ok?? 你而家不如用造 ...
lajar 發表於 2009-5-26 01:57

咩咁搞呀文記..你噴野會搞到JJ痛..你有病啵..仲唔去睇醫生
作者: lajar    時間: 2009-5-26 02:04
重有,如果你想車身睇落硬淨D,用膠板都得,慢慢雕,又方便做形......
((唔好去模型鋪買,你老豆賣樓都唔掂))
我睇你車身平面多,無咩detail位,1個用應該cando((係你嘅速度,我就要半年))
作者: lajar    時間: 2009-5-26 02:06
咩咁搞呀文記..你噴野會搞到JJ痛..你有病啵..仲唔去睇醫生
Q-pet 發表於 2009-5-26 02:02

貴呀,$50 - 1 罐,噴一嘢唔見$2蚊
緊係袋赤啦
作者: 家豪    時間: 2009-5-26 02:07
咁起碼好個同佢個咁上下年齡玩丫嗎=-=死野
Q-pet 發表於 2009-5-26 02:01

咁又係
作者: GUITAR_VIP    時間: 2009-5-26 02:37
係咁買油~~~d $ 真係多到痴根~~~

so~~成日話佢咩年紀少少~整到咁好勁~~~~完全廢話~~

係佢咁既年紀~~有咁多$? ~~~大把靚仔做到~~so陳生真幸福~
作者: odaan    時間: 2009-5-26 09:31
係咁買油~~~d $ 真係多到痴根~~~

so~~成日話佢咩年紀少少~整到咁好勁~~~~完全廢話~~

係佢咁既年紀~~有咁多$? ~~~大把靚仔做到~~so陳生真幸福~
GUITAR_VIP 發表於 2009-5-26 02:37

一塊膠版 , 只係係上面平面填色
無輪廓

就好似一個 ...... 方頭人
作者: 毛    時間: 2009-5-26 10:16
嘩...
講講下., 講埋屋企既?!?!?
作者: lajar    時間: 2009-5-26 10:27
一塊膠版 , 只係係上面平面填色
無輪廓

就好似一個 ...... 方頭人
odaan 發表於 2009-5-26 09:31

wa,奧單兄邊度揾張咁嘅相呀

((D 輪廓,叫個 pk仔自己唸掂佢))
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 10:40
嘩...
毛 發表於 2009-5-26 10:16

我同家豪有d感祝ja..所以自己d野都講囉
作者: chan951130    時間: 2009-5-26 14:03
-0-"無上一陣就到第7頁
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 15:06
-0-"無上一陣就到第7頁
chan951130 發表於 2009-5-26 14:03

係..兩頁紙教你人生道理
作者: anson3263086    時間: 2009-5-26 16:43
係..兩頁紙教你人生道理
Q-pet 發表於 2009-5-26 15:06

冇錯,真係學到好多嘢,好感動
作者: 冰‧心龍    時間: 2009-5-26 17:09

無聊!講左去邊度..你唔講埋你點長大?!呢度發表意見呀...

以家咁Q多牆頭草既喂....風吹邊面擺邊面.....以家開po真係慘!十個有九個都比人踩...

踩人咁叻..你做左人地D野出黎先講啦...做到唔代表你勁!你諗下人地幾歲開始整..自己幾歲開始整..

陳生加油啦!以你既年齡整到既野!以經勁過好多同年既人....

唔鐘意隨便插!!我唔介意的
作者: 家豪    時間: 2009-5-26 17:19
嘩...
毛 發表於 2009-5-26 10:16

哈~討論埋d經歷姐
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 17:30
無聊!講左去邊度..你唔講埋你點長大?!呢度發表意見呀...

以家咁Q多牆頭草既喂....風吹邊面擺邊面.....以家開po真係慘!十個有九個都比人踩...

踩人咁叻..你做左人地D野出黎先講啦...做到唔代表你勁!你諗下 ...
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 17:09

唔比傾既咩...你唔O岩睇未無回囉...
我地個問題主觀點係..陳生亂咁洗錢...
我地叫佢應該洗既地方去用..唔係想買咩就買咩..
你明無
作者: anson3263086    時間: 2009-5-26 17:35
唔比傾既咩...你唔O岩睇未無回囉...
我地個問題主觀點係..陳生亂咁洗錢...
我地叫佢應該洗既地方去用..唔係想買咩就買咩..
你明無
Q-pet 發表於 2009-5-26 17:30

唔好咁火,冷靜D
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 17:38

踩人咁叻..你做左人地D野出黎先講啦...做到唔代表你勁!你諗下 ...
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 17:09

睇到你打呢句唔介意咁得啦..到時無係度開火就得
你都唔明我地係想點..但你唔用佢阿爸同媽子角度去想下佢做每一件事都係錢?
好似我以前架舊雞賣比佢..佢開心到先比250..第二日再問阿媽拎450..
跟手無錢.下下問..你估佢地真係人肉提款機呀??用完就問呀
係呀..你話佢整到巴士又點??佢問完利達意見..但整出黎有自己一套..
咁借問聲..佢問黎做咩??出車又唔檢查...如果真係有心.就比D心機去整
佢係學生..除左考試..功課之後..可能有其他時間...點解唔用個D時間用心去整呢?
作者: Q-pet    時間: 2009-5-26 17:44
唔好咁火,冷靜D
anson3263086 發表於 2009-5-26 17:35

我係用客觀既方式去傾呢件事
作者: Noir.KAZE    時間: 2009-5-26 17:58
其實咁講啦
唔俾人踩過唔知自己衰邊度既
樂觀d去睇,人地都係教自己野je
陳生仲咁細個,整得到咁已經係唔錯
不過可以再好d
佢唔係做唔到ga,不過佢心急je
如果可以花多d心機同時間,再好好地接受師兄們既意見,下一部一定可以做得更好

又,玩得埋既朋友唔止係同佢一齊玩
更應該要教導
作為長輩既師兄們見到佢亂咁洗錢,只係提醒佢,我覺得咁樣係好事

希望陳生肯擺多d心機時間落下一部巴士度,遲d整部靚靚仔仔既俾人睇啦
作者: chan951130    時間: 2009-5-26 18:01
大家唔好火
作者: 冰‧心龍    時間: 2009-5-26 18:02
睇到你打呢句唔介意咁得啦..到時無係度開火就得
你都唔明我地係想點..但你唔用佢阿爸同媽子角度去想下佢做每一件事都係錢?
好似我以前架舊雞賣比佢..佢開心到先比250..第二日再問阿媽拎450..
跟手無錢.下下問.. ...
Q-pet 發表於 2009-5-26 17:38

人地老豆老母比錢佢為咩??哄佢開心咋!個個十幾歲都係咁嫁啦!唔通一生出黎就識諗咩!on蕉

佢問利達參考意見唔得嫁??唔通個個整巴士都同利達一樣呀?你睇返陳生開po你點覆人啦...

人地重細!駛唔駛踩咁盡!你唔係以為自己真係Q sir先得嫁!人地笑緊你都唔知!醒下啦!

玩車玩到咁!玩具黎姐!下話?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2