RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 玩飛機,直升機一定要知!! [打印本頁]

作者: TRANSFORMERS    時間: 2009-5-13 11:17
標題: 玩飛機,直升機一定要知!!
自已睇啦
http://www.youtube.com/watch?v=494NP1UhHt0&feature=related
作者: bd410    時間: 2009-5-13 11:43
危險!!
作者: WallaceNg    時間: 2009-5-13 11:44
點解電池容量細會安全d?
同埋部機要幾千蚊到3千蚊左右喎
作者: eno7    時間: 2009-5-13 12:12
嘩!成兩年前o既事啦,遙控界無人不知此事掛
作者: ka-man    時間: 2009-5-13 19:28
無里頭搵個唔識嘅走去講,係講都叫勝叔講啦!講到安全呢家嘢都係揾啲專業啲嘅入同大家分享好啲.
作者: zifu    時間: 2009-5-13 22:04
應該搵"皇上"(基哥)去講最合適,又是明星又是超級模型發燒友
作者: ka-man    時間: 2009-5-13 23:18
YES.....
作者: TRANSFORMERS    時間: 2009-5-13 23:23
我都同意.......搵勝叔/皇上講好D
不過都係要講安全姐......
作者: TRANSFORMERS    時間: 2009-5-13 23:33
嘩!成兩年前o既事啦,遙控界無人不知此事掛
eno7 發表於 13/5/2009 12:12

呢D嘢一定要溫故知新......以我所知TKO早兩日有人玩450打到自已呀..........
作者: ka-man    時間: 2009-5-14 11:45
呢D嘢一定要溫故知新......以我所知TKO早兩日有人玩450打到自已呀..........
TRANSFORMERS 發表於 2009-5-13 23:33

He alright ma???????????
作者: TRANSFORMERS    時間: 2009-5-14 12:18
隻機唔知no控定乜嘢?飛近自已都唔識收油....
好似都傷咗隻手同心口
作者: ka-man    時間: 2009-5-14 19:11
傷咗隻手同心口.......GOD Bless him..........

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2