RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 有冇人可教我SET搖控器 [打印本頁]

作者: absee    時間: 2009-5-10 12:11
標題: 有冇人可教我SET搖控器
我買了一個4頻器,但是我唔識SET,可否教教我,,,而且我是用波箱的,,,THX
作者: oscarkwai    時間: 2009-5-10 12:15
你嘅意思係唔咁識set 乜嘢先?
唔係好明
作者: sing2008    時間: 2009-5-10 12:16
2# oscarkwai

係呀,你想set d乜野呢???
作者: absee    時間: 2009-5-10 13:00
多謝各位,,原來我插錯接收,,現在已經正常了多謝各指導和關心..
作者: Q-pet    時間: 2009-5-10 13:22
如果你用入門控再SET新燈..
先按MFC-01有粒白制按實佢..之後新燈紅燈POWER會閃..
係控左手邊推上再推下..推右再推左..右邊又係推上再推下..推右再推左..再按MFC-01粒白色制完成
作者: absee    時間: 2009-5-10 21:37
我想問(mfc-01)是什麼??
作者: rocky    時間: 2009-5-10 22:18
你只要係呢度在搜尋位置輸入  mfc-01 就有好多答案,唔洗等。
http://hk.yahoo.com/?p=us
作者: spiderrx    時間: 2009-5-23 18:39
如果你用入門控再SET新燈..
先按MFC-01有粒白制按實佢..之後新燈紅燈POWER會閃..
係控左手邊推上再推下..推右再推左..右邊又係推上再推下..推右再推左..再按MFC-01粒白色制完成
Q-pet 發表於 2009-5-10 13:22

請問set左同唔set有咩分別????

還有.....你話推上再推下..推右再推左...係推控杆,定係黑色掣???
如果係黑色掣,完成推上再推下..推右再推左,需要推回置中嗎????

謝謝
作者: 老古    時間: 2009-5-23 18:41
看看說明書的圖解。
作者: muken    時間: 2009-5-24 09:35
MFC-02  一樣 SET?????????

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2