RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Q車meeting幾時搞好? [打印本頁]

作者: relo    時間: 2009-4-27 22:27
標題: Q車meeting幾時搞好?
好多師兄黎緊都要考試? 咁咩日子攪meeting最好?

到時起碼會有r32交收活動 如果真係搵得成既話
作者: skybread    時間: 2009-4-27 22:49
好多師兄黎緊都要考試? 咁咩日子攪meeting最好?

到時起碼會有r32交收活動 如果真係搵得成既話
relo 發表於 2009-4-27 22:27

5月第4/5個星期六可能得...
作者: relo    時間: 2009-4-29 00:40
5月30號點睇?
考試前最後一play

地點應該同上次一樣(佐敦官涌市政大廈內)或者再改, 時間可能會比之前多1個鐘(1pm-4pm)
參考>>>> http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... &extra=page%3D1
作者: forgetmyla    時間: 2009-4-29 12:02
但係r32果面17號先完結,會唔會訂得黎,寄得黎 都過30號??
作者: relo    時間: 2009-4-29 18:35
應該趕得到, 但保險少少的話就要到6月6日了!
到時d同學仔可能要考試lu!
作者: relo    時間: 2009-4-29 18:35
一係過埋6月先...........?
作者: forgetmyla    時間: 2009-4-29 19:12

6# relo

如果佢有貨就應該趕到,我驚佢到時話要時間集齊d貨@@"一係預個數俾供應商先
不過我覺得唔好meeting果日交收@@"
作者: relo    時間: 2009-4-29 19:35
6# relo

如果佢有貨就應該趕到,我驚佢到時話要時間集齊d貨@@"一係預個數俾供應商先
不過我覺得唔好meeting果日交收@@"
forgetmyla 發表於 2009-4-29 19:12

所以我有OPTION B 師兄可以簡, 唔黎MEETING可以另外約個時間交收
而且我真係會同SUPPLY個邊確定左存倉先

但MEETING遲少少搞可能會再好d, 因為6月要考試, 所以早d先出貼問大家意見
作者: chungjus    時間: 2009-5-2 07:12
一係過埋6月先...........?
relo 發表於 2009-4-29 18:35

gd idea
作者: RX7FC3S    時間: 2009-5-2 10:14
一係5月尾/6月頭啦(收左貨後)~

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2