RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: "Light" L2A6 [打印本頁]

作者: TM麒    時間: 2008-12-3 22:19
標題: "Light" L2A6

登錄/註冊後可看大圖

作者: TM麒    時間: 2008-12-3 22:19

登錄/註冊後可看大圖

作者: TM麒    時間: 2008-12-3 22:20

登錄/註冊後可看大圖

作者: tiger1    時間: 2008-12-3 22:22
Can now fight with enemies in the dark lah
作者: 周百通    時間: 2008-12-4 00:47
麒司令你部2A6都休息左好耐,幾時再出戰呀?
作者: hatakashi    時間: 2008-12-4 09:42
廿號呀!!!!!!!!!!!!!!! 南生圍呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: ShipKing    時間: 2008-12-4 16:15
麒司令, 部l2a6都唔知有冇生銙,
都係時候要運動下;.
作者: chan951130    時間: 2008-12-4 16:18
原帖由 hatakashi 於 2008-12-4 09:42 發表
廿號呀!!!!!!!!!!!!!!! 南生圍呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我都來
作者: TM麒    時間: 2008-12-4 20:08
OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: MRX-2    時間: 2008-12-5 23:09
原帖由 hatakashi 於 2008-12-4 09:42 發表

唔係28號咩?幾時改左架?
作者: 周百通    時間: 2008-12-6 00:28
原帖由 MRX-2 於 2008-12-5 23:09 發表

唔係28號咩?幾時改左架?
我都唔知呀!
作者: hatakashi    時間: 2008-12-6 08:00
嘻嘻原本係13號添! 我都話廿號我又會去, 廿八又會去, 你地自己擇日啦!
作者: MRX-2    時間: 2008-12-10 06:33
原帖由 hatakashi 於 2008-12-6 08:00 發表
嘻嘻原本係13號添! 我都話廿號我又會去, 廿八又會去, 你地自己擇日啦!

咁你都要定個時間地點集合架!唔係28號24小時叫d師兄通山跑咁搵你呀?

我本身無坦克架,但好想感受一下1:4既壓迫感,希望你早日定出時間地點同日期啦。
作者: hatakashi    時間: 2008-12-10 09:33
我都要等到隻老虎到後, 經過少許試車, 確實係無問題就會講係幾時, 我應該會廿好先去預先作戰
作者: 周百通    時間: 2008-12-10 17:11
原帖由 MRX-2 於 2008-12-10 06:33 發表

咁你都要定個時間地點集合架!唔係28號24小時叫d師兄通山跑咁搵你呀?

我本身無坦克架,但好想感受一下1:4既壓迫感,希望你早日定出時間地點同日期啦。
雖然你冇坦克亦唔會中毒,但係你d攝影師既技術令我有好大既壓迫感!
作者: ShipKing    時間: 2008-12-10 22:15
玩l2a6各司令好消息,
k.w.s. 返左德軍衫同褲,
一個字平呀!
我都超速執左一套.
作者: 周百通    時間: 2008-12-10 22:21
下次着出泥等麒司令..................恨吓!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2