RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 柴灣/小西灣的貨車友: [打印本頁]

作者: MAZDA    時間: 2008-10-31 09:06
標題: 柴灣/小西灣的貨車友:
現時活躍於柴灣/小西灣的貨車友:

小弟:FM35.160/FM40.665
ERICYEUNG78 FM35.030,fm35.030  fm35.890  pcm40.850
AM7072 FM35.010
勝:FM36.150
俊1314:AM27.225
RC044670 : fm 72.870
water:AM 26.975/AM27.225/AM27.075
昌 AM27.045

希望呢D 我所認識到的C兄能振興柴灣/小西灣的RC貨車/拖頭/巴士業務!~

作者: water9421    時間: 2008-10-31 18:09
標題: 回復 1# 的帖子
其實我都係小西灣貨車友呀! water水
AM 26.975/AM27.225/AM27.075
作者: water9421    時間: 2008-10-31 18:12
近幾次放車活動我都來唔到,真係
作者: MAZDA    時間: 2008-10-31 18:18
明晚來唔來玩 , eric未reply我明晚玩唔玩.....昨
晚佢地有局我都唔知.....
作者: ericyeung78    時間: 2008-11-1 18:54
原帖由 MAZDA 於 2008-10-31 18:18 發表
明晚來唔來玩 , eric未reply我明晚玩唔玩.....昨
晚佢地有局我都唔知.....

即興ma
作者: ericyeung78    時間: 2008-11-1 18:56
update band thx   
fm35.030  fm35.890  pcm40.850
作者: kenji01    時間: 2008-11-1 21:23
我剛買左車,BAND未知
作者: RC044670    時間: 2008-11-2 01:01
MAZDA c兄 我係樂軒台見到拖頭友benz 1838,我叫Roy,成日好夜收工,下次出來玩呀!
fm 72.870
作者: MAZDA    時間: 2008-11-2 01:07
原帖由 RC044670 於 2008-11-2 01:01 發表
MAZDA c兄 我係樂軒台見到拖頭友benz 1838,我叫Roy,成日好夜收工,下次出來玩呀!
fm 72.870

SHOW U THE TRUNK !~

去唔去玩29/11的石澳拖頭遊短聚!?
作者: RC044670    時間: 2008-11-2 23:45
我成日想同你地玩,但得一电4600,唔知可否玩長途?
作者: issac1314    時間: 2008-11-2 23:54
標題: 回復 10# 的帖子
4600電已經夠玩無須擔心...! 你得閒call我一齊放車 我都係住柴灣
作者: RC044670    時間: 2008-11-2 23:59
OK! THX.......
作者: anakinfung    時間: 2008-11-3 00:01
標題: 柴灣/小西灣的貨車友:
仲有我呀.............但嫁車要大修
作者: sniper5034    時間: 2008-11-3 02:49
係到我要講 sorry 先 因為 小弟成日唔知幾點放工
so 唔知幾點可以 join 你地
但係我一有時間 我會找你地先   sorry

我係 阿勝

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://www.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2