RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1328|回復: 3
打印 上一主題 下一主題
收起左側

用快速摩打玩MINI-Z好像扯電扯得快啲..

MAZDA 發表於 2008-6-14 00:30:11 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小弟造左部紙城巴 , 再及落個MINI-Z MR-01 道 !~ 個摩打用
AWD個隻快速摩打.... 跟著今晚落過藍灣廣場玩快速巴士 , 好正...
又試過少少甩尾同飄移... 但同時又反過唔少次車. 但部城巴
玩左半個鐘後 , 部MINI-Z城巴已經開始力不從心冇電跡象 !~個車
底又好熱 , 到最後係藍灣停車場私牌返屋企時半路死火冇晒電行唔到..
點解 用快速摩打玩MINI-Z好像扯電扯得快啲..是否轉數較高呢

THX!~
SPAWN 發表於 2008-6-14 00:43:15 | 只看該作者
世上邊有快摩打係唔扯電? 吹脹!唔該用下個腦想下la!
nick5545 發表於 2008-6-14 00:44:52 | 只看該作者

用快速摩打玩MINI-Z好像扯電扯得快啲

你有沒有fet???
ANDYMIRIAM 發表於 2008-6-14 11:26:36 | 只看該作者
你係用飄移呔玩定係...????如果唔係飄移其實....

半個鐘其實已經玩好耐嫁啦...!

awd 個隻快摩打..係只kosho x-speed???

令外你用緊咩電呢???