RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: sport
收起左側

1:10油雞 and 1:8on road

wasino3318 發表於 2006-4-22 13:43:23 | 顯示全部樓層
同埋parts都幾難揾下

我都覺得d parts好難穩,我之前都用左好耐時間先可以穩齊d parts,條萬向節我仲要訂返反來添。請問師兄宜家用緊咩偈?15級定係OS 18級?如果裝左18級套雙速頂唔頂得住?會唔會掃齒?
iketani 發表於 2006-4-22 13:45:20 | 顯示全部樓層
原帖由 wasino3318 於 2006-4-22 13:43 發表

我都覺得d parts好難穩,我之前都用左好耐時間先可以穩齊d parts,條萬向節我仲要訂返反來添。請問師兄宜家用緊咩偈?15級定係OS 18級?如果裝左18級套雙速頂唔頂得住?會唔會掃齒?

我用緊sh15
都好夠我覺得

你呢?
plz
SunLi 發表於 2006-4-22 14:08:09 | 顯示全部樓層
我都有玩Tamiya TGX & TGR
Jet Hobby 有出TGX萬向$50pair 好抵!

iketani 發表於 2006-4-22 14:09:01 | 顯示全部樓層
原帖由 SunLi 於 2006-4-22 14:08 發表
我都有玩Tamiya TGX & TGR
Jet Hobby 有出萬向$50pair 好抵!

仲有??
SunLi 發表於 2006-4-22 14:16:03 | 顯示全部樓層
三個月前買的,見佢有三、四包!
iketani 發表於 2006-4-22 17:31:03 | 顯示全部樓層
原帖由 SunLi 於 2006-4-22 14:16 發表
三個月前買的,見佢有三、四包!

仲有d乜野for tgx架係快x買??
蛇頭 發表於 2006-4-23 15:16:49 | 顯示全部樓層
有1比1車咪玩1比8因AC0個場好遠得一個場玩同玩無限入場貴D車費貴D,玩1比10去PYC都可以自己搭車去車費平D。部車玩8仔當然貴D,用油同呔都多D
joe2004 發表於 2006-4-24 06:13:24 | 顯示全部樓層
原帖由 Panda 於 2006-4-21 17:42 發表

1/8 買返嚟唔駛點改已經行得 Serpent 960 勁多後加 option 就例外 , 有幾何見有大量 option parts for Kyosho Evolva & Mugen MRX4-R ?? .

1/8 Car 4200~4500 (Mugen or Kyosho )
     Boby $ ...

me too!!!!!!!!
tamidion 發表於 2006-4-24 21:49:16 | 顯示全部樓層

回復 #2 Panda 的帖子

请问下,如果买部Evolva或者MRX4,可以配边部engine最适合
andy27175211 發表於 2006-4-24 22:24:58 | 顯示全部樓層
原帖由 tamidion 於 2006-4-24 21:49 發表
请问下,如果买部Evolva或者MRX4,可以配边部engine最适合

novarossl plus21-3c
wasino3318 發表於 2006-4-25 01:10:26 | 顯示全部樓層
原帖由 iketani 於 2006-4-22 13:45 發表

我用緊sh15
都好夠我覺得

你呢?
plz

我用原裝個副偈咋,就因為發覺部原裝偈無咩力所以就請教下師兄遮,唔該哂。
tamidion 發表於 2006-4-25 09:50:16 | 顯示全部樓層

回復 #30 andy27175211 的帖子

How about OS engine?
andy27175211 發表於 2006-4-25 22:59:14 | 顯示全部樓層
原帖由 tamidion 於 2006-4-25 09:50 發表
How about OS engine?

no ar